20. oktober 2023

Palett Naturell: Bli med inn i helt ny enebolig i dype naturtoner

Sniktitt inn i det nybyggede funkishuset på Årnes. Her er kjøkkeninnredningen brun og barnerommene oransje, se hvor fint det er blitt!

Velkommen til Carina (36) og Thomas (44), med barna Henrik (4) og Herman (2). De bor i Nes Kommune, ca. 50.min nord for Oslo.  De har bygget nytt funkishus, og tok kontakt med Butinox da det var på tide å male rommene innvendig. De var tydelige på at ingen vegger skulle se snurten av hverken hvitt eller grått!  Se hvordan den dype, vakre paletten er blitt gjennom de neste innleggene våre. 

 

Byggeprosjektet ble planlagt da paret så behovet for mer plass i et mer barnevennlig område enn de bodde i  før, og gjerne med alt på ett plan.

KAKE LUPINSVINGEN
Paletten er blitt en varm, nesten glødende, med dype, tydelige naturtoner i alle rom!

Carina og Thomas fant inspirasjonen sin i en katalog fra Butinox, og ble fort enige om at paletten de ønsket seg passet å kombinere inn i de fleste rom. – Før paletten ble valgt, var vi bestemt på at vi ikke skulle ha hvite eller grå vegger, og heller ikke klassiske, blå gutterom.

 

 

Kjøkken og spisestue (13) copy
Altså! Se så mye vakker dybde med disse varme bruntonene sammen!
Puritansk sort (2) copy
Midt i huset er det laget en liten atriumshage, rammet inn i Puritansk sort på veggene innendørs. Fargen forsterker de stramme, moderne linjene paret ønsket seg og huset uttrykker.
Kjøkken og spisestue (20) copy
Store deler av stue og kjøkken er malt i den dempede bruntonen Kardemomme. Vi gleder oss til å vise mer fra alle disse rommene.
Soverom (3) (1) copy
Et glimt inn fra et dypt, mørkegrønt univers. Soverommet er malt i Gusty.
TVstue og barnerom (8) copy
Og guttene har altså fått noe helt annet enn tradisjonelt lyseblått! Her har paret slått på stortromma med den kulørsterke, morsomme Ingefærboost.

Gjennom de neste innleggene skal vi vise dere mer,  rom for rom fra huset på Årnes.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *