7. desember 2023

Palett Naturell: Soverom i grønt

Hvis du liker mørke soverom trenger du ikke velge svart eller grått. 5941 GUSTY er sofistikert og oppdatert.

Familien på Nes har bygget nytt hus. Hovedsoverommet er mørkt, men ikke grått. Familien gikk for en nydelig mørke grønnfarge som har mye varme i seg. Lunt, omsluttende og godt for søvnen, familien er storfornøyd med fargen 5841 GUSTY på det store og luftige soverommet.

 

Følg familien på instagram her: @lupinsvingenatrium

 

Velkommen til Carina (36) og Thomas (44), med barna Henrik (4) og Herman (2). De bor i Nes Kommune, ca. 50.min nord for Oslo. De har bygget nytt funkishus, og tok kontakt med Butinox da det var på tide å male rommene innvendig. De var tydelige på at ingen vegger skulle se snurten av hverken hvitt eller grått! Se hvordan den dype, vakre paletten er blitt gjennom de neste innleggene våre.

Puritansk sort (4)

Familiens stil er ren og minimalistisk, så her har de brukt fargene på veggene til å tilføre egenart og personlighet. De liker å holde det så enkelt, men samtidig så moderne som mulig. På soverommet var det naturlig med en mørkere nyanse.

 

Soverommet ligger i et hjørne av atriumshuset, her ser vi gangen mellom stue og mot soverommet. Til venstre er veggfargen 5923 Kardemomme, til høyre er det malt med 5942 Puritansk sort. Familien valgte en palett hvor nyansene står godt mot hverandre og som gir en god sammenheng, selv med en palett som består av mange farger.

 

-Gusty føles fredfull og energiskapende. Samtidig lett å innrede imot, forteller Carina. På kveldstid oppleves den beroligende, dyp og lun. Når man står opp er den derimot naturlig og harmonisk og nyansen kommer tydeligere frem.

Soverom (6)
DIY - sengegavl

Denne sengegavlen har familien laget selv, med inspirasjon fra Pinterest.

De bestilte en MDFplate på en byggvarehandel og kjøpte inn stoffet på en stoffbutikk i Lillestrøm. Thomas satt selv alt sammen og monterte. En stiftepistol er et godt verktøy for denne jobben. Flott, ikke sant? Lampene er fra Nille, nattbordene fra Bohus. Det flotte teppet er fra Kilands.

Soverom (1)
5941 Gusty er moderne, stilren og en farge som passer deg som har gått lei av sort og grått. Steget inn i 2024 om du vil.
Soverom kopi
Den nydelige og balanserte paletten til familien passer både huset og stilen.
Plukksak Nøytral palett
Familiens stil treffer en av de store trendene som går om dagen, ekslusive grønne nyanser.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *