1. desember 2023

Palett Naturell: gang

Stilrent, men varmt inngangsparti

Familien på Nes har en gang med orden og ro. De har klart kunsstykket å skape en hyggelig, minimalistisk atmosfære i rommet som ofte preges av endeløse rekker av jakker og sko.

 

Velkommen til Carina (36) og Thomas (44), med barna Henrik (4) og Herman (2). De bor i Nes Kommune, ca. 50.min nord for Oslo. De har bygget nytt funkishus, og tok kontakt med Butinox da det var på tide å male rommene innvendig. De var tydelige på at ingen vegger skulle se snurten av hverken hvitt eller grått! Se hvordan den dype, vakre paletten er blitt gjennom de neste innleggene våre.

 

Allerede i gangen møter den dype, varme og moderne paletten oss.

Ute og gang-2
Her ser du familiens nye bolig på Nes, bli med inn for å se hvordan gangen har blitt med hjelp av Butinox sin farge "Skinn".
Gang (1)
Bakveggen er malt i fargen 5932 Skinn.

Fargen 5932 Skinn har fått hovedrollen på gangen. Familien har hatt som mål å skape et praktisk hjem hvor de skal holde det så enkelt og moderne som mulig.

 

-Vi vil at gangen vår skal henge sammen med resten av hjemmet vårt, forteller Carina. Stilen er dempet og lite skrikete, om du vil, ler hun.

Gang (4)
Perfekt kombinasjon.

Her står terazzoflisene til veggene, skapet og dekoren. Flisene heter Italgraniti Nuances, Avorio Coccio og kan kjøpes på Flisekompaniet.

 

De lyseste veggene er malt med gjennomgangsfargen i hjemmet, nemlig 5923 Kardemomme. Bak skapene Bestå fra Ikea har paret malt med den dype, varme bruntonen 5932 Skinn. Hos noen vil denne fargen oppleves mer rødlig, det vil komme an på hvilke lysforhold du har og hva slags møbler du innreder med.

Puritansk sort (5)

Hvis du ser til høyre ser du terrazzoflisene i inngangspartiet. Herfra ser man hvordan atriumshuset er bygget rundt en liten privat hage. Veggen ut mot atriet er malt i 5942 Puritansk Sort.

Puritansk sort (2) kopi 2

Her nyter familien dagene.

Gang (3)

Den lyseste farge 5932 Kardemomme får et snev av rosa, nesten litt ‘’gammelrosa’’ av den brune fargen 5932 Skinn.

gang ååå

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *