31. januar 2023

Palett St.Hanshaugen: Gjesterom

Hva tror du om varme, lune nougatfargede vegger? Se vår nye, lekre farge Lys Nougat på dette gjesterommet - vi er mildt sagt begeistret!

Gjennom flere innlegg har vi tatt dere gjennom en Oslo-leilighet malt i det vi har valgt å kalle «Palett St. Hanshaugen». Paletten består av fem nyanser som passer for deg som liker å ligge litt foran i trendbildet, og skal gjenspeile den herlige viben vi har i Oslo.

 

Tilbakelent, men definitivt fremoverlent; Oslo er blitt en av Europas trendbyer.»Palett St.Hanshaugen» er satt sammen av interiørstylister fra Butinox. Vi har vist dere rom for rom, farge for farge i denne leiligheten. I dag er gjesterommet sin tur, det aller siste rommet vi skal vise fra St.Hanshaugen. Det har sammen med kontoret fått sin helt egne fargekake som henger sammen med resten av boligen.

 

HER kan du se alle rommene i leiligheten. Det anbefales virkelig for helheten.

Butinox nøytralt barnerom (1) copy 2 med kake
Alle fargene i fargekaken er nyheter! Både Lys Nougat og Lys ro egner seg ypperlig på store veggflater, og er du riktig modig kan Beile også være magisk og dramatisk på vegg.

På gjesterommet hadde Kine og Alf fra før denne kule tapeten. En vegg var malt grønn, og resten var i en hvittone. De ønsket å beholde tapeten, men få en annen farge på veggene rundt.

 

For at bunnen i tapeten ikke skulle oppleves skittengul, unngikk fargeveilederen fra Butinox alle kjølige toner som blått og tildels grønt, og så etter varme nyanser i fargekartet vårt. Valget falt på nyheten Lys Nougat, en virkelig nydelig, dempet brunfarge. Siden Kine får assosiasjoner til ekte pistasjis av fargen Lys Ro i nabrommet, kunne det ikke passet bedre med nougatfarget gjesterom.

 

Butinox nøytralt barnerom (4) copy
På vindusveggen er det plassbygget en dagseng med oppbevaring under. Perfekt til daglig bruk, og selvfølgelig også som seng når man har gjester.
Butinox nøytralt barnerom (2) copy
Her vil vi bare krype oppi med en god bok, mens en kan studere livet på St.Hanshaugen utenfor.

Rommet er malt med  Butinox Premium matt, som resten av boligen. Det er en effektiv kombinasjonsmaling som passer alle rom, og som har unike påføringsegenskaper. Den kan nemlig brukes på både vegg, panel, listverk og i tak – genialt å slippe bytte spann og malingsverktøy for de ulike flatene!

Butinox nøytralt barnerom (8) copy
Både vegger og listverk er malt i samme farge for en fin helhet.
Butinox kontor (1) copy
Gjesterommet ligger vegg i vegg med kontoret. Siden Kine får assosiasjoner til ekte pistasjis av fargen Lys Ro her i naborommet, kunne det ikke passet bedre med nougatfarget gjesterom. 

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *