14. september 2022

Quick bengalack med nytt fargekart: Smakfull lesekrok

Forny det du allerede har med Quick Bengalack, så får du enkelt et harmonisk og lekkert interiør. Er fasongen fin? Teksturen? Er gjenstanden slitt, eller fargen utdatert? Da skal det bare ett par spray til i en av våre lekre farger.

Denne stuekroken er blitt både smakfull, omsluttende og komfortabel. Gyllen rosa mot dempet blått er en uslåelig kombinasjon. I lesekroken vil vi ha den lune, gode atmosfæren fra den dempede Lys marmor på veggene, og de ulike dype blåtoner på detaljene. En touch gullfarget effektspray gir det lille ekstra.

blogg 3
Vi elsker at man med enkle grep kan få ting som ikke passer sammen i det hele tatt, til å se ut som de er nøye utvalgt fra start. Et godt tips er å lage paletten på forhånd, og tviholde på den gjennom hele prosessen. Helt til slutt kan du jo se om du ønsker å tilføre en annen nyanse, kontrast eller tekstur i tillegg?

Forny det du allerede har med Quick Bengalack, så får du enkelt et harmonisk og
lekkert interiør som passer sammen. Er fasongen fin? Teksturen? Er gjenstanden
slitt, eller fargen utdatert? Da skal det bare ett par spray til i en av våre lekre
farger.

 

I denne stuekroken har vi helt bevisst valgt å fornye nesten alle gjenstandene, for å vise hvordan man kan forandre hele interiører. Hjemme er det kanskje mer naturlig å fornye noen få ting, for at det skal gli bedre inn med resten du har.

blogg m kake
Denne paletten, altså! Stolen og puffen er fra Sofa Company og puta fra Bolina.

Stålampe og vase: Havgud
Lysestake: Dypt vann
Vegglysestake og ramme: Lys marmor
Vase: Effektspray i gull
Hånd og bord: Klassisk hvit

 

Her finner du alle fargene som kommer på spray fra Quick Bengalack.

Ønsker du en farge som ikke er ferdigblandet på sprayboks, kan alle farger blandes i spann, og gjenstanden males med pensel eller rulle.

før etter lesekrok
FØR: Slik så tingene ut før de ble sprayet eller malt med Quick Bengalack. Mange er gått lei den sort/hvite trenden som regjerte lenge, men det er altså slett ingen grunn til å alltid kjøpe nytt om du ønsker en fargeoppgradering.
blogg 2
Varier med ulike nyanser i samme farge, for å få en harmonisk, men også spennende palett. Her er det blått som kommer i ulike toner.
blogg 4
Kanskje har du en pute, et bilde eller noe annet som du elsker? Ta gjerne utgangspunkt i dette når du skal lage paletten din, og bygg den opp deretter. I denne nydelige puten fra Bolina er både ulike blåtoner, dempet rosa og det gyldenbrune vi har hentet opp i treverk og gull representert.
blogg 5
Med Quick Bengalack Effektspray kan du få alt til å se metallisk ut.

Trenger du tips til hvordan du skal gå frem? Her finner du alt du trenger å vite.

Tags: MaleStue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *