18. juni 2021

Rask oppgradering av gangen?

Bruk det du allerede har! Med ett par sprayflasker Quick Bengalack kan du få en rask, fargekoordinert oppgradering av gangen med små grep.

QB 1
Gangen ligger i et gammelt hus på Sætre i Hurum, og har vakre, klassiske elementer som fliser i fiskebeinsmønster, gamle trevegger og profilerte garderobeskap.

Her kan du se film med hvordan tingene vi har sprayet så ut før! Det er utrolig hva som kan brukes og ikke minst bli fint om det får noen raske spray med Quick Bengalack.

 

FARGEKAKE
Bruk fargekakene våre til hjelp når paletten skal lages. I denne gangen er det brukt nøytrale gråfarger, sammen med vår populære rødfarge Årgang. Den gir det lille ekstra piffet uten å bli too much. Krem tilsvarer nyansen Bomull, og er brukt på listverk.
QB 6
Her er det mange detaljer som er sprayet med Quick Bengalack. Kjenner du igjen noen fra filmen? Knaggen er en klassiker på norske barnerom, gjerne i alle verdens farger. Vi har sprayet den i nyansen Panter, så med enkel fornyelse henger den med noe år til.
QB 4
Quick Bengalack er et naturlig valg der du trenger ekstra slitesterke flater.

Der du trenger et ekstremt slitesterkt resultat, som i gangen, anbefaler vi gjerne Quick bengalack universal på spann. Den kan blandes i de fleste farger, og på skapdørene her er det brukt den nøytrale grånyansen 5839 STÅL.

 

Bruk en rulle beregnet på glatte overflater, og mal skapene liggende.

QB 5
Vi elsker det nordiske, lette uttrykket. Her kan barna slenge fra seg cherrox og parkdresser, og skapfrontene tåler en trøkk.
QB 7
På gelender og trapp er det brukt Quick Bengalack universal i fargen 5737 KOKSGRÅ. Den kommer både i blank og silkematt utførelse, og på gelenderet kan det være fresht å bruke blank.
Qb 2
Kleshengere i alle verdens farger og utførelser hoper seg gjerne opp i årenes løp. Når du først er i gang er det superfint å spraye alle kleshengerne for et helhetlig uttrykk, så blir i alle fall fargen lik. Her er det brukt fargen 5933 ÅRGANG.
QB 8
Hånda i blank og litt "fake" gullfarge ble sprayet med fargen 5502 KREM i matt utførelse, og kan få være med noen år til. Her huser den nøkkelen til skapet til treningssenteret. Et godt tips er å spraye de ulike nøklene i ulike farger. En til hver i familien.
Tags: Male

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *