27. mai 2021

Rype er en av Tyrilins nye terrassebeisfarger. Passer den din hytte?

Ønsker du en farge som gir ro vil en mørk bruntone passe godt. Det er nemlig en fargetone som lar landskapet rundt komme til sin rett. Så deilig som det er å senke skuldrene og føle seg i pakt med naturen.

Tyrilin_Matt_beis_Trollheim_
Tips! Fremhev arkitekturen med bevisst fargevalg. Her er det brukt lysere farge på vegg rundt terrassen. Det skaper kontrast og fokus. Vegg: Tyrilin Matt Beis 1209 Trollheim. Tak: Tyrilin Terrassebeis ett strøk i fargen 1306 Rype.

Usikker på hvilke fargekombinasjoner som du skal velge for å gjøre det beste ut av terrasse og fasade? En kombinasjon som vi vet gir et vellykket resultat, er å la terrassebeis gå ton-i-ton med beisfargen på hus- eller hytteveggen. Det gir et sømløst og komplett utseende som gjør at terrasse og fasade føles som en helhet. Med Tyrilin Terrassebeis kan du nå velge mellom 12 flotte og tidsriktige farger, alle valgt ut for å komplettere de mest etterspurte nyansene til Tyrilin Matt Beis og Tjærebeis. Du kan med andre ord være trygg på at du blir fornøyd når siste strøk er tatt.

 

Tyrilin Terrassebeis er spesialutviklet for å takle utfordringene som det norske været byr på. Nå kan du velge mellom 12 vakre nyanser i en fargepalett som harmonerer med våre mest populære beisfarger til fasaden.

Tyrilin_Terrassebeis_1306_Rype_m_Finse
La treverkets varme glød komme til sin rett. Vegg: Tyrilin Matt Beis 1209 Trollheim. Terrassevegg: Tyrilin Matt Beis 1207 Finse. Terrassegulv: Tyrilin Terrassebeis 1306 Rype ett strøk.

Farger har stor påvirkning. Samme fargetone på både vegg, terrassegulv og tak får hele bygningen til å smelte rolig inn i omgivelsene. Har du et eldre bygg med enkelte småfeil er beis med matt glansgrad en god ide. Tyrilin Matt Beis demper ujevnheter og strammer opp helheten. Dette får bygningen til å framstå mer moderne.

 

Her ønsket vi at den overbygde terrassen skulle være blikkfanget. En lysere farge på veggen gjorde jobben! Ton-i-ton fargesetting gir mulighet for å styre oppmerksomheten. Detaljer som utemøbler, lysfat og blomsterpotter kan enkelt males i et lysere fargespekter. Det gir ekstra fokus til den lune uteplassen.

Tyrilin_Terrassebeis_1306_Rype 2
Terrasse: Tyrilin Terrassebeis 1306 Rype ett strøk.
Tags: MaleUterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *