20. februar 2023

Singel eller par?

På dette soverommet slår vi et slag for tosomhet! Colour blocking - eller ulike farger i samme rom om du vil - er alltid aktuelt. Se så fint dette soverommet er med blå OG grønne vegger.

sov-6-copy copy
Egentlig omtaler man det helst som colour blocking når det er brukt sterke kontraster og mer fargesterke nyanser enn her. Her på dette soverommet er fargene lysere og mer harmoniske. Lindegrønn er en frisk, lys grønntone som nesten drar hele våren inn på soverommet, og den duse blå Blåse er en beroligende og avslappende tone. Perfekt kombinasjon på vegg. Små glimt av dempet pudderosa sørger for et godt spill i paletten, og og sorte detaljer strammer opp.

Color blocking handler rett og slett om å pare to eller flere solide, fargesterke nyanser i et rom. Det er med på å skape kraftfulle, interessante interiører med kontrast og er en enkel måte å skape et fullstendig nytt uttrykk!

 

I disse dager hvor prisene stiger på alt rundt oss, men det fremdeles klør litt i interiørfingrene, er maling av rom kanskje det rimeligste og samtidig mest effektive man kan gjøre for å få forandring.

 

Her lager du enkelt din helt egne fargepalett. På den måten er det lettere å visualisere hvordan fargene ser ut sammen.

sov (7) copy
FOR et innbydende rom!
1080x1080-insta-boligfavoritter-vinner-butinox
Best i test 2022!

Visste du at Vi i villa kåret malingen vår Butinox Premium Matt til den beste malingen på markedet i 2022? Med hele 68% av stemmene stakk den av som vinner av prisen.

 

De skriver:

 

Matt finish er i tiden og Butinox Premium Matt er en lekker matt maling som passer alle rom og flater, enten det er slette vegger, panel, listverk eller tak. Malingen har unike påføringsegenskaper og innehar i tillegg sperrende egenskaper slik at man ikke trenger å bruke sperregrunning på vanskelige underlag som kvist, sot, vannskjolder og niotin. Vi liker at den kan brukes på flere underlag og flater i interiøret, og man kan på enkel måte skape et sømløst uttrykk i rommet fra vegg til tak. Den passer rett og slett til alt og i alle rom og er i tillegg ekstra vaskbar.

sov2 (1) copy
Harmonisk, men allikevel med kontrast og dybde. Siden begge veggfargene er kjølige tilfører en god puddertone varme og lunhet.
sov (11) copy
Den gode miksen vinner alltid. Kombiner kunst med vintagefunn og marmor med bambus for å skape interessante blikkfang.
sov1 (6) copy
Vi elsker det lille broderiet på veggen til høyre. Gammel håndverkskunst som broderi, veving og sying er virkelig i vinden igjen, særlig når det gjøres med ny vri.
collage png
Slik får du stilen! Dyrk gjerne fargekombinasjonene i flere av interiørelementene, så blir rommet ekstra balansert og harmonisk.
Tags: MaleSoverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *