23. september 2019

Skap velvære med avdempet, balansert og estetisk palett

Hjemme vil vi ha likevekt, ro og balanse. Travle, aktive liv og fulle kalendere krever hvile og rekreasjon når vi kommer hjem. La oss starte med denne sarte, avdempede paletten.

IMG_4567 zen web kopi
Fargene her er avdempede og lyse, og gjør kanskje at man tør å bruke dem på flere vegger? Dempede fargepaletter er noe de fleste av oss trives med, og en god start om det føles skummelt å male i noe annet enn fra hvitt og grått.

Hvorfor ikke la fargene i visuelt beroligende omgivelser hjelpe oss med å finne ro og hvilepuls?

 

Fargene vi ønsker oss er avdempede og lysere enn tidligere, noe som igjen gjør at vi tør å bruke dem på flere vegger. Når hvitt i 2019 er blitt uvant og sterilt for oss, er første skritt gjerne disse harmoniske, lyse tonene. Fargene har nesten et melkeaktig slør over seg, det er lysere, dusere og sartere.

 

Veggene er malt i vakre 5680 ZEN, med malingen Butinox Klassisk Silkematt. Den er inneklimavennlig, har minimal lukt, er uten skadelig avdamping og tåler røff behandling.

IMG_4602 zen web
Den franske kafestolen Thonet er en ekte klassiker. Her er den malt med Quick Bengalack i fargen 5680 Zen. Tips! Mal også listene i samme farge som veggen. Det skaper mer helhet og bedre romfølelse.
IMG_4648 zen web
Vi nyter gjerne en helgekaffen i sengen her. Fristende sengetøy og tekstiler i brun, rosa og grønntoner står godt til fargen veggfargen Zen.
IMG_4640 zen web
Du trenger ikke kjøpe nye vaser eller stoler selv om du maler veggene i en ny farge. Bevar og gjenbruk gamle møbler, gjenstander og ting, og fargesett dette i toner som passer til alt ellers i interiøret.

GJØR DET SELV

Benken består av to brede plank i heltre furu. Disse er påsatt to lister på undersiden, og har fått
klassiske hårnålsbein, disse er fra Panduro. Furuplaten er til slutt oljet med TreStjerner Gulvolje i fargen Hvit Sne.

 

Du trenger ikke kjøpe nye vaser eller stoler selv om du maler veggene i en ny farge. Bevar og gjenbruk gamle møbler, gjenstander og ting, og fargesett dette i toner som passer til alt ellers i interiøret. Vasene er malt med Quick Bengalack i fargene 5939 Dijon og 5680 Zen.

 

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “Skap velvære med avdempet, balansert og estetisk palett”

  1. Ines sier:

    Hei! Passer dijon ved siden av zen? Vurderte Kamuflasje, men tenker den blir for mørk for oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *