27. august 2020

Slik får du gode fargekombinasjoner

Hvem har vel ikke stått med en hel haug malingsprøver foran seg og lurt på hvem som står til hvem? Våre fargekaker hjelper deg å finne de gode palettene.

FARGENE SOM PASSER SAMMEN

 

Hvilke farger vi velger til et rom har mye å si for opplevelsen av, og stemningen i, rommet. Fargene påvirkes av hverandre, og kand endre karakter i forhold til hvilke farger de står sammen med.

 

Så hvordan setter man egentlig sammen farger, og skaper fine harmonier og paletter? Vi vet det kan være vanskelig, og i det nye fargekartet vårt har vi derfor satt sammen ulike fargekombinasjoner som står godt sammen. Vi kaller dem fargekaker. Bruk dem som utgangspunkt til fargesettingen av ditt hjem, eller som inspirasjon til å lage dine egne med dine favoritter.

 

I fargekakene presenterer vi ulike fargekombinasjoner der de største kakestykkene er farger som gjør seg godt på store flater som vegger og tak. De mindre kakestykkene er gode til møbler og detaljer som karmer og pynteelementer. Disse er med på å spille hovedfargene i rommet gode.

Fargekake_Kontor
I denne fargekaken spiller friske 5968 DYP SMARAGD hovedrollen, mens varianter av grått, sort og lysere blågrønne toner synger andrestemmen.
Kontor_helside kopi 1
Og slik ble det! Det grå i fargekaken er fra den tilstøtende trappegangen utenfor, her er det tenkt helhet og glidende overganger.
Fargekake_Soverom 2
I denne fargekaken møter den svale blåtonen dus beige, før det hele krydres med sterk safirblå. Om du vil! Fargekakene våre er et godt utgangspunkt for å la seg inspirere til helhetlige paletter.
Bilde2 1
En god plan og en palett med fargekombinasjoner som passer sammen, gjør det langt lettere å innrede gode rom.
Tags: Male

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *