29. oktober 2019

Slik kan du få stua varm og lun med «voksenrosa»

Få stua varm og lun i høst. Med duse, glødende rosa -og oransjetoner i stua, føles det enda deiligere å komme inn i varmen etter en kald dag ute

IMG_4658-dus-kopi w
Vi kryper når som helst opp i denne myke sofaen med pledd og en kopp te. Når høsten er her gjør vi alt for å få varmen i kroppen innendørs, det være seg ved hjelp av rosafargede vegger eller varme tekstiler. Ja takk, begge deler!

Voksenrosa?
Ja, vi kaller det for det, når rosafargene på ingen måte er forbeholdt barnerommet lenger. Nå er rosafargene tvert om duse, sofistikerte og spennende, og ikke minst gjør de sitt til å skape varme, gode interiører innendørs.
I denne stua kombinerer vi frekke, brente oransjetoner, dus konjakkfarge, sennepsgult og sort med den vakre ferskentonen 5930 DUS. Akkurat hva vi trenger når vi går mørketiden mer og mer i møte? De øvrige detaljene holdes i rolig blondt treverk og sort, for å jorde det hele. Se hvordan den fine teppet tar opp alle fargene i paletten.

 

Veggene er malt med BUTINOX INTERIØR  Stue &  sov matt, og vi elsker den matte, elegante overflaten med den fine fargedybden. 

 

Husk å ta en titt på INSPIRASJONSBROSJYREN VÅR nederst på siden her. Vi har satt sammen fire freshe paletter du garantert kan bli inspirert av.

Fargekake_3_insp.brosjyre
Paletten byr på deilige kontraster og spennende nyanser. 5931 Solnedgang er en tøff utfordrer i høst, men nydelig på detaljene for dem som tør.
IMG_4687-dus-kopi w
Myk velur, rufsete lin og deilig ull. Tekstiler løfter rommet, og særlig i mørketiden føles det godt å lande i en sofa full av dem.
Tags: MaleStue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *