20. oktober 2019

Sov bedre med grønt på soverommet

Mia i Kirkenes har malt soverommet i en dyp, frodig og gyllen grønntone. Visste du at det er stor sannsynlighet for at hun også har fått bedre søvnkvalitet?

IMG_2033
Paletten i rommet er satt sammen av grønt, ulike sorter treverk, gråtoner og hvitt. Her kan skuldrene senkes etter en lang dag.

Fargene på veggene hjemme påvirker både trivsel og humør mer enn vi tror,  og på soverommet påvirkes ikke minst søvnkvaliteten vår. Velger du farger som assosieres med naturen, er det automatisk med på å gi oss ro. Ganske fantastisk, er det ikke? Og nettopp derfor slår vi et slag for grønt. Beroligende effekt på oss OG nydelig å se på? Solgt!

Mia i Kirkenes har malt med Butinox Elegant Matt i fargen NCS 6010-G70y. Dette er en inneklimavennlig, matt, løsemiddelfri og luktsvak akrylmaling med minimal lukt, så her kan du male på dagtid og legge deg trygt om kvelden.

 

IMG_2034
Skråtak er både lunt og stilig å se på, men kan by på utfordringer med tanke på oppbevaringsmuligheter og romfølelse. Mia har løst det ved å ha skyvegarderobe der takhøyden er så høyest, og en rekke kommoder der det ikke er plass til noe i høyden.
IMG_2032
Fra gangen ser en rett inn til soverommet. Se så smart plassering av den lille arbeidsplassen.
Tags: MaleSoverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *