Enkel Fornyelse - Butinox | moderne kjøkken gammelt hus
Sjekk dette lekre minimalistiske kjøkkenet som har fått plass i et 100 år gammlet hus!
kjøkken, oppussing, maling, bengalack, trestjerner, interiør, design, minimalistisk, forny, frokost, krakk, dekor, tavlemaling
23930
post-template-default,single,single-post,postid-23930,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Minimalistisk kjøkken i et gammelt hus

I dette 100 år gamle huset finner vi et moderne og minimalistisk kjøkken. Denne blandingen skaper en herlig stilmiks av gammel sjarm og stramme linjer.

Gamle hus har ofte lekre detaljer man ikke finner i nybygg, som disse store verandadørene og detaljerte panelvegger. Med respekt for huset er disse vedlikeholdt over tid og kommer til sin rett med et nyere kjøkken. Derfor elsker vi denne minimalistiske kjøkkeninnredningen! Den lar husets originale detaljer få skinne mens det nye komplementerer og hever det til dagens standard.

 

kjokken_benk

hvit_kjokken

Når Jenny og Anders flyttet inn i dette huset var de hvite veggene fulle av kvistgjennomslag. Veggene så slitte og ustelte ut. Med et ønske om å beholde den hvite, rene stilen, ble veggene malt med Butinox Interiør Sperrende maling i fargen Klassisk hvit. Med kun to strøk forsvant kvistene, og kjøkkenet ble freshet opp på bare én kveld.

Butinox Interiør Sperrende maling sperrer for gjennomslag av sot, vannskader, nikotin og kvist med bare to strøk. Den har en kremaktig konsistens, drypper ikke og lukter ikke.

kvistgjennomslag

Slik så veggene ut før, her kan du tydelig se kvistene i panelet som vises gjennom malingen.

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.