19. august 2019

ET TRIKS FOR Å PUSSE OPP MALMKOMMODEN

Malm kommoden fra Ikea bor i svært mange norske hjem. Men visste du at du kan male den?

Faller du for fristelsen å kjøpe nye møbler når du pusser opp? Det har verken lommeboken eller miljøet noe godt av. Vi vil heller ta vare på det vi har, og oppdaterer med en trendy farge. Malmkommoden er praktisk og fungerer i hverdagen, så hvorfor ikke ta den med videre?

 

Tips: Trikset er å bruke gulvmaling. TreStjerner Gulvmaling har ekstrem god vedheft til alle underlag, og det er jo akkurat det vi ser etter når vi skal male glatte overflater.

 

Linn Mari Horgen i Drammen elsker å pusse opp og er ikke redd for å ta frem malekosten, ikke heller når det gjelder folierte møbler. Problemet med noen møbler man har lyst å endre: overflaten er svært glatt.

5 (5) kopi
Luksusløsning, med soverom og baderom som ligger vegg i vegg. Nyansen Lun er brukt både på vegger og tak - og på kommoden.

Vi har laget en liten guide for deg som vil ha en en mer ekslusiv kommode.

1. Vask kommoden med TRESTJERNER GULVRENS. Denne fjerner fett og smuss.

2. To strøk TRESTJERNER GULVMALING, MATT

Bruk gjerne en liten rulle når du maler. Vær nøye med å følge med på om malingen renner – gulvmaling er i utgangspunkt ment for gulvflater og renner noe mer enn maling for vegg.

5 (3) kopi m
Bak sengen har Linn Mari tegnet inn garderobe. Fikst, ikke sant? Det er inngang på hver side av midtveggen som fungerer som sengegavl.

Og så må vi få med herdetid. Det  er alfa omega, og mange tror den ikke hefter godt dersom de dagen etterpå prøver å dra av malingen med negl.  Det er viktig at man er forsiktig med skraping på kommoden de 3 første ukene, men den kan jo selvfølgelig brukes.

6 (1) kopi
På hver side av sengegavlen er det satt opp gardiner som holder rot og støv ute fra garderoben. Følg Linn Mari på @ellaindiane om du vil ha flere fine tips.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *