16. mai 2024

Fargen som får Live til å elske mannen sin litt ekstra

Kort tid etter at familien malte soverommet hadde Live besøk av en venninne som mente hun aldri ville fått gjennomslag for rosa soverom hos mannen. -Da elsker jeg Trond litt ekstra, og er takknemlig for huset og holdningene ungene får vokse opp med, ler Live.

Soverom (6)
Familien syns kombinasjonen 6042 Rosa Pudder på veggene, og den dempede beige gulfargen 5966 Sandkorn er perfeksjon.

Velkommen tilbake til Bergen, nærmere bestemt soverommet. På Nyborg er paletten naiv, soft og leken! Her er det godt å bo for Trond, Live og to små barn. De dempede pastellene er akkompagnert av noen små, frekke primærfarger eller dypere toner noen steder, og summert blir paletten interessant og spennende. Og soverommet – det er rosa!

Portrett (19)
Her bor Trond, Live og to små barn.
TV KROK (4) kopi
Den aller beste malingen: Butinox Premium Matt.

Når du skal male er det ikke det samme hvilken maling du velger. Hos Trond og Live er det malt med BUTINOX PREMIUM MATT, som er vår matteste maling.

 

Du kan bruke denne malingen i alle rom, og den er veldig god å male med. Du kan bruke den både på gips, plater, panel og lister. Rett og slett over alt. Den er sperrende, så om du har gulnede vegger eller kvist, kan du male rett på. I tillegg kan den vaskes.

 

Her er Butinox Premium Matt også brukt i takt, noe som skaper et sømløst uttrykk i rommet fra vegg til tak.

Soverom (1)
Moderne, ungt og friskt soverom.

Familien har forvandlet hvert eneste rom i huset sitt med farge. Men soverommet var der det hele begynte. Rommet var nemlig det første som ble malt, og kombinasjonen 6042 Rosa Pudder på veggene og 5966 Sandkorn i taket, gjorde at familien fikk vann på mølla.

 

-Vi liker rosatonen på soverommet veldig godt, og kombinert med takfargen, så er den helt perfekt. Det var denne kombinasjonen som gjorde at vi ble sikker på at vi ønsket ulik farge på tak og vegger i alle rom i huset, forteller Live.

Soverom (4)
Soverommet ligger i andre etasje. Rommet utenfor er malt i 5961 Solstøv.

-Vi er så fornøyde med fargene på soverommet. Det er veldig harmonisk og man blir glad av å gå inn her, forteller Live.

 

Live har en ambisjon om å lære ungene sine at farger er farger, at det ikke finnes farger relatert til kjønn. -Så det er viktig for meg å inkludere alle farger i huset mitt, og blande blått og rosa og motarbeide oppfatninger i samfunnet rundt oss, forteller Live.

 

Derfor betyr det litt ekstra for henne at Trond er med på alle slags fargevalg. -Jeg hadde en venninne på besøk kort tid etter at vi malte, og hun sa at hun aldri hadde fått gjennomslag for rosa soverom hos mannen. Da elsker jeg Trond litt ekstra, og er takknemlig for huset og holdningene ungene får vokse opp med, sier Live.

Soverom (2) kopi
Furu passer ekstra godt sammen med 6042 Rosa Pudder. Disse skapene heter Ivar og er en klassiker fra Ikea. -De brukes ikke som klesskap, vi har alle klær på et omkledningsrom innenfor badet. Vi bruker de hovedsakelig til sengetøy, bøker og magasiner, forteller Live.
Soverom
Farger å bli glad av. Live er kreativ og tør å gjøre hjemmet hyggelig. Her har hun malt en sol på døren, i fargen 5538 Myrra.
Plukksak stue Bergen soverom
Stjel stilen til Trond og Lives soverom.

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “Fargen som får Live til å elske mannen sin litt ekstra”

  1. Karianne Foss-Amundsen sier:

    Liker «solstøv» og «pistasj» så godt. Passer de sammen? Lurte også på hvilken gråfarge fargene kunne ha passer sammen med dem?

    • Jenny Bull-Gustavsen sier:

      Hei, 5961 Solstøv og 6053 Pistasje passer godt sammen. Begge varem farger. Av gråtoner er de gråtonene med Y i seg som er fine til denne paletten. Eks: 0953 Riddergrå (S4502-Y), 5735 Brostein (S3502-Y), 5783 Sveve (S2502-Y) og 0937 Havdis (S1502-Y).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *