25. august 2023

Før/etter – den vakre fargen Aqua Marin gjorde hele forskjellen på soverommet.

Familiens hjem ble levert i ... hvitt. Se hvor mye rommet endret karakter ved kun et par strøk maling.

2
FØR: Flott, men kjedelig, syns familien på 4.

Gunnar (42) og Kristin (40) bor på Husøy utenfor Tønsberg med 3 barn på 14, 12 og 8 år og en liten dansk-svensk gårdshund. Huset bygde de for 8 år siden.

 

De hadde skapt et hjem, akkurat slik som de ønsket seg, men det var noe som manglet. FARGE!

 

Våren 2023 har de oppgradert rommene med maling, og først vil vi vise dere soverommet. Det er malt i fargen 5984 Aqua Marin, som er en myk, matt blåfarge som minner oss om et mørkt hav. Mest blått, men også litt grønt og uutgrunnelig mørk. En god farge for å skape et omsluttende rom man skal sove i. Den står godt til detaljer i furu, noe som passer perfekt til familiens hjemmelagede sengegavl.

Husøy soverom (1)
ETTER - to strøk med Butinox Premium Matt i fargen 5984 Aqua Marin gjorde rommet mer personlig. Ikke bare det, den mørke havfargen gjør at utsikten popper mer frem. Ikke dumt når man bor i et sommerparardis med egen hage.
1 kopi
FØR: Hvitt, hvitt, hvitt. Ser til høyre, ser du en morsom løsning familien har valgt seg, som har fått bli med videre.
Farger (3) kopi
Butinox Premium Matt er maling som kan brukes både på vegg, panel, lister og i tak. Den har utrolig god fargedybde, og er fri for skadelige løsemidler, svak på lukt. Den har en fin kremet konsistens, som gjør den lett å male med. 4-i-1 malingen gjør det lett å forandre hjemme.
Blått soverom Husøy (3)
Her kan tøyet henge. To gamle Ikeastoler var klare for utskiftning. Kristin fikk ideen om å gjenbruke stolene som stumtjenere på soverommet. Stolene ble kappet til og malt i 5738 Sort, og nå huser de alt tøyet som ellers ville blitt liggende på gulvet.
Blått soverom Husøy (4)
Utenfor soverommet er det balkong. Et godt sted å starte dagen. Rommet er malt med malingen Butinox Premium Matt, som gir en helt matt flate. Den mørke fargen gjør at naturen kommer tydeligere inn gjennom vinduene, akkurat som den er blitt rammet inn.
Blått soverom Husøy (7)
DIY: Familien har hengt opp en furuplate som sengegavl. Den bryter de malte flatene og tilfører spenning i interiøret, samtidig som rommet føles koseligere og lunere. Større byggvarer har sag som kan kutte finerplatene helt rett og nøyaktig. Mål opp hvor stor gavl du ønsker, og skru fast i veggen. Vil du skjule skruehullene setter du lamper der hvor festene til veggen er. Disse er fra Ikea.
Husøy soverom (2) kopi
Palett: Familien har malt med tre farger i hjemmet. Soverommet har endret karakter etter den ble malt i fargen 5984 Aqua Marin. Veggene omslutter rommet og gjør det til et rom det er godt å sove i.
Blått soverom Husøy (6)
Inn mot garderoben har Kristin hengt opp en gardin i fløyel som gjør rommet mykt og mer elegant.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *