14. januar 2022

Før og etter: Større forskjell er det ikke mulig å få til med maling.

Hvis du noen gang har vært i tvil? Maling forandrer rom! Se hvor stor forskjell noen timers arbeid kan gjøre på et rom kledd i furu fra topp til tå.

Hvis det er noe det fins mye av i norske hus og hytter,  er det furu. Furu kan være vakkert, men det er ingen regel som sier at furu ikke kan males.

 

Heidi Haver driver interiørbutikken Haver Interiør, som også tar på seg større og mindre stylingprosjekter. I denne sommerhytta på Fagerstrand har hun gitt råd om en lekker og nedtonet palett som har gitt rommene og hele hytta et eksklusivt og avslappet preg. Bli med inn å se hvor fint det har blitt.

Sovrom andre etasje hytta haver (1)
Etter: Vi kjenner nesten ikke igjen soverommet fra før-bildet.

Heidi Haver har valgt en rolig og eksklusiv palett som allikevel føles avslappet og som passer til en hytte. Valgene for soverommet ble gjort som en del av en komplett plan for hele hytta, slik at rommene står godt både i seg selv og i helheten.

 

Den inspirerende paletten får du her:

 

Perlestaffpanelet er malt i nyansen 5735 BROSTEIN. Vår nye maling passer perfekt til et prosjekt med furu. Du trenger bare vaske veggen med Tyrilin Panelrens før du legger første strøk maling. BUTINOX Premium Matt har nemlig sperrende egenskaper mot vannskjolder, sot, kvist og nikotin. Den kan brukes på vegg, panel og list. I tillegg kan den brukes i taket, og skape et sømløst uttrykk i rommet fra vegg til tak. Malingen er svært matt.

 

Skråtaket er malt i nyansen 5639 DUN. Her ble det brukt BUTINOX Interiør Panel, Dør & Vindu som er en slitesterk, vaskbar spesialmaling som tørker raskt.  Malingen ble valgt fordi man ønsket en halvblank finish. Her trenger du å grunne først med kvist -og sperregrunning eller male to strøk først med Butinox Premium Matt, også ett strøk med Butinox Panel,Dør og Vindu i den glansen du ønsker.

 

Gulvlister, vinduslister, dørkarmer og dørblader er malt med 5735 BROSTEIN,  også her er det brukt BUTINOX Interiør Panel, Dør & Vindu halvblank.

 

Gulvet er slipt ned og satt inn med TreStjerner Gulvolje i fargen 2045 FJELLGRÅ. For å få en slitesterk overflate er det oljede gulvet etterbehandlet den matte lakken TreStjerner Gulvmatt. Lakken beholder oljens utseende, men gir lakkens slitestyrke.

palett
622938_7031157807580_1
Vår nye maling gir et flott, ekstra vaskbart og vakkert sluttresultat, og du slipper både kvistlakk og grunning.
Sovrom andre etasje hytta haver (2)
Sommerdrøm - ut vinduet ser du Oslofjorden. Perlestaffpanelet er malt i nyansen 5735 BROSTEIN. Det nye produktet BUTINOX Premium Matt er perfekt for deg som skal male gammel furu. Siden malingen fungerer som både kvist og sperregrunn, så her sparer du mye tid.
Sovrom andre etasje hytta haver (5)
Ta vare på historien - ta med gamle møbler og arvestykker i hus og hytte. Her har en gammel kommode blitt behandlet med TreStjerner Hardvoksolje. Gulvet er behandlet med TreStjerner Gulvolje, i nyansen 2045 Fjellgrå, og etterbehandlet med TreStjerner Gulvmatt for å få et slitesterk gulv.
Sovrom andre etasje hytta haver (3)
Tips: mal nattbordet i samme farge og glansgrad som veggen, og det vil gli sømløst inn i interiøret. Fargen på veggen er 5735 BROSTEIN.
Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *