3. oktober 2016

Fra loft – til kontor og gjesterom

Oppskriften på et godt hjemmekontor må være trivsel. Et sted hvor du med glede kan sette deg ned og gjøre unna arbeidsoppgaver, eller lese til eksamen. Dette kombinerte kontor- og gjesterommet er et perfekt eksempel.

Hjemme i det lekre, minimalistiske hjemmet til Svanhild og Martin har vi vært før. Svanhild er ekstra fornøyd nå som hun kan trekke seg unna for å få jobbet i et innbydende rom. I mange hjem sprer man papirene sine utover spisebordet, og når kvelden kommer må man rydde alt unna, uansett om man er ferdig eller ikke. Men ved å lage deg en liten kontorkrok, eller pusse opp et slitent og ubrukt rom, kan du enkelt skape deg et drømmekontor.

loft_kontorDette loftet kan ved første øyekast se ut som et håpløst prosjekt, men da er det fint å huske på at alt kan males. Her er alt malt fra gulv til tak, nye møbler har fått plass, og både Svanhild og gjestene føler seg nå mer velkommen. Når kontoret har blitt så fint som dette er det ingen grunn til å ikke invitere gjestene inn her.

loft

Innred med store gulvtepper og lune tekstiler
for en varm og lun atmosfære. 

 

male_gulvGulvet er malt med TreStjerner Gulvmaling Blank i fargen Klassisk Hvit. Når du skal male gulv er det viktig å vaske det godt først med TreStjerner Gulvrens, før du ruller på malingen med plankene.

Veggene er malt med Butinox Interiør Panel Dør & Vindu i fargen 5893 Lungrå, og listene er Klassis hvit.

kontoroppbevaring_kontor

Smart og dekorativ oppbevaring tilfører det
lille ekstra ved skrivebordet.

gjeste_seng
loft_for

Slik så loftet ut før, blått gulv og ubehandlede vegger.

 

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “Fra loft – til kontor og gjesterom”

  1. Maria Færsnes sier:

    Hei. Det ble veldig fint. Hva er farge koden på 5893 Lungrå? Hvilken forhandler har denne fargen?

    • Enkel Fornyelse sier:

      Hei!:) NCS koden er 2502-Y17R, den får du hos alle forhandlere av maling. Dette rommet er malt med Butinox maling, som du får hos utvalgte forhandlere. En liste finnes her 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *