14. september 2018

Gulvguiden: Oppgradering av soverommet

Vi deler noen enkle grep til oppgradering av soverommets gulv, vegger og dekor.

Skal du oppgradere soverommet ditt, men er litt usikker på hva du skal gjøre? Er gulvet slitt, veggene hullete og interiøret litt utdatert? Her er noen interiørtips med inspirasjon fra soverommet til Jannicke.

Gulv: I dette huset fra 50-tallet er det fine originale tregulv som Jannicke har valgt å ta vare på. Alternativene man har er å slipe og olje det, eller å gjøre som her, å male. I fargen Klassisk Hvit med TreStjerner Gulvmaling Matt har gulvet fått nytt liv, og husets sjarm tas vare på.

Vegger: På veggene har man uendelig med valgmuligheter! Hvis det er en stund siden man har pusset de opp kan det være at de er litt slitte og hullete eller har lag på lag med gamle tapet. Da kan man enten fikse de med sparkel, nye gipsplater og male, eller sette opp alternative plater som her. Jannicke har festet finér plater som en fondvegg bak sengen, noe som er fin kontrast mot gulvet. Om man ønsker en annen farge på platene kan de oljes eller beises.

Dekor: Blomster, nye tekstiler og noen lekre nattbord gjør underverker. Man trenger ikke å fylle rommet med pyntegjenstander for å skape et stemningsfullt rom. La heller fargene og materialene gjøre jobben!

 

Veggfargen er S7010-R90B

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer og masse inspirasjon! @trestjerner

Tags: GulvSoverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *