28. mai 2017

Hovedsoverom

Hovedsoverommet i dette huset har gått fra å være et trist, lakserosa rom, til et soverom mange drømmer om å ha. Og det beste? Vi brukte kun litt maling, og en enkel og lekker innredning.

Rommet er stort og luftig, med tilhørende bad og walk-in-closet. Det er derfor ikke behov for mye oppbevaring på rommet, som gir mulighet til minimal innredning. En mørk farge er derfor svært godt egnet her inne, og blåfargen har en beroligende effekt. Perfekt for soverommet!

Rommet er malt i fargen 4477 Deco Blue, med Butinox Elegant Matt. Ikke bare er den blå fargen på veggene ypperlig for soverommet, men den tilfører også i dette tilfellet varme og hygge til et ellers stort og luftig rom. 

Slik så soverommet ut før.

soverom_for

Slik ser rommet ut nå, lekkert!

master_bedroom

Se hvordan blåfargen på bildet over fremhever det hvite taket slik at det ser renere og hvitere ut, i motsetning til før-bildet.

Som du ser var det hvite taket før trukket 20 cm nedover veggen. Ved å male blått helt opp til taket skaper man inntrykk av en større takhøyde, og dette gir mer luft til rommet.

hoved_soverom

Følg med videre neste uke. Da vil vi vise dere de flotte endringene vi har gjort på barnerommet. Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *