7. august 2017

Hytteliv: Gammelt blir nytt

Vi har nylig sett på gjesterommet på hytta til Mia og Thomas, og nå skal vi se nærmere på noen av detaljene her inne.

Vi kommer til å få se mange møbler som er oppgradert på denne hytta, gjenbruk har vært en viktig del av fornyelsen, og det liker vi! Det er mye sjarm i gamle møbler, men de fortjener litt kjærlighet og vedlikehold. Enten det er fordi de faktisk trenger det, eller fordi du ønsker en endring til det litt mer moderne.

På gjesterommet er det ikke plass til mye møbler, og det trenger man heller ikke. Men de som er der, har fått seg en oppgradering med hjelp av maling og olje.

Her ser du et lite bord/skap som en gang var et nattbord. Nå brukes det til å oppbevare håndklær og vaskekluter til gjestene. Nattbordet var opprinnelig blått slik som mange andre detaljer på dette rommet var. Med TreStjerner Gulvmaling Matt har nattbordet nå fått samme farge som de nye detaljene, 5850 Lys Blonde (NCS 0702-Y35R). Skapet har vært malt mange ganger før, og har med tiden fått flere skavanker. Mia og Thomas valgte derfor å ikke pusse det helt ned før de malte, for å beholde litt av historien i bordet. De ble i stedet godt vasket, og pusset lett over med fint pussepapir før de malte to strøk.

De små nattbordshyllene over sengene var tidligere gule. Her er det tatt vare på hylleknektene, som er malt i samme farge som veggen, 10342 Kalkgrå (NCS 2903-Y30R). Plantene derimot, er nye rett fra marka utenfor. For å få et lite avbrekk fra alle de malte flatene er disse oljet med TreStjerner Gulvolje i fargen 2045 Fjellgrå. Før du oljer er det viktig å vaske med TreStjerner Gulvrens og pusse hyllen. Så kan du fordele olje med en pensel og la det virke i 5-10 minutter før du tørker det av med en lofri klut.

Lekkert! Ikke sant?

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *