11. august 2017

Hytteliv: Se hvordan soverommet ble nytt

Endringene på hovedsoverommet i denne hytta er så stor at du skulle tro det var to vidt forskjellige soverom! Og alt er gjort med enkle grep.

Slik så rommet ut før:

En mildt sagt fargerik opplevelse… som ikke passet Mia og Thomas smak og stil. Potensialet for rommet var så mye bedre enn tilstanden rommet var i. Det første som ble gjort var å fjerne absolutt alt, inklusive den oppbygde sengen, slik at vi kunne starte med et blankt lerret.


Etterpå så rommet slik ut:

Her måtte veggene sparkles og pusses, og gulvet måtte slipes før alt kunne males.

Resultatet ble et lyst, behagelig og luftig soverom. Vi elsker den litt romantiske og avslappende følelsen man får her. Det perfekte soverommet til denne sommerhytta.

Veggene er malt med fargen 6315 Jade, en blågrønn tone som passer fint til dempede grå og beige toner. Vi har derfor valgt ut fargen 0553 Ascott på lister, dør og møbler, og gulvet ble malt med 5670 Egghvit (NCS 0502-Y). Her er den ingen store kontraster, og rommet fremstår derfor som veldig lunt. Vegger og lister er malt med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu halvblank for at lyset skal reflekteres bedre. Husk å alltid vaske flatene før du skal male! Her ble det vasket med Butinox Interiørvask, et spesialvaskemiddel til forbehandling av vegger før maling, som fjerner fett- og såperester.

For å gjennomføre fargepaletten er rommet innredet med beige tekstiler med detaljer av turkis og naturhvit. Lekre gardiner og et gammelt verdenskart i stoff på veggen gir rommet det lille ekstra.

Og så var det gulvet:

Da den oppbygde sengen ble revet dukket det opp et umalt gulv. Derfor måtte vi male hele gulvet på nytt. Gulvet ble slipt og vasket med Trestjerner Gulvrens før TreStjerner Gulvmaling ble benyttet. Dersom du tenker å male gulvet ditt, kan det være smart å lese denne guiden først.

Oppsummert; for en totalforandring! Fint, ikke sant?


Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *