19. oktober 2017

Lag en smart hems!

Denne smarte hemsen må du bare få med deg! Hvis du er ute etter en smart løsning som utnytter plassen maksimalt, så er denne løsningen en innertier! Store mengder lagringsplass og soveplass på de samme 5 kvadratmeterne! 

Tidligere var det bygget en enkel køyeseng på denne plassen, men den var ikke særlig praktisk, så her måtte vi finne en annen løsning.

Helge hadde også et ønske om å få inn fargen 5180 Oslo (NCS S7010-B10G) i sovekroken, det er en mørk, dyp og lekker blåfarge, men også veldig smart å bruke der man skal sove. Blå er en ypperlig farge å bruke på soverom da den virker beroligende, men også for få det litt mørkere og lunere der man skal sove. Soneinndeling har også vært viktig i denne studioleiligheten, og ved å male dette hjørnet får du markert sonene enda bedre.

 

Da Helge flyttet inn i denne studioleiligheten så hemsen slik ut:

Etter et besøk av en snekker:

 

I vårt forslag til Helge la vi frem denne ideen, og forslag om å bruke STUVA og BESTÅ systemet fra IKEA til å bygge hemsen. Etter det har noen andre skisset hemsen, og en snekker har bygget mesterverket. Så en nøyaktig bruksanvisning kan vi dessverre ikke komme med. Men det som er greit å vite er at det er et solid rammeverk i grunn, STUVA-skapene fungerer ikke som bærebjelker for sengen, kun som oppbevaring.

 

Dette er en skisse av hvordan hemsen skulle tilpasses plassen Helge hadde.

 


Alle veggene er malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt. I stuen er det fargen 8470 Smooth White (NCS 2003-G96Y), og i kroken ved hemsen er det fargen 5180 Oslo (NCS S7010-B10G).

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *