5. september 2017

Nytt hus – nytt soverom

I sommer har vi hjulpet en liten familie på Fjellhamar med å sette farge på tilværelsen. Det har nå begynt å ta form, og vi gleder oss til å dele det med deg! La oss begynne med soverommet.

Den lille familien har akkurat flyttet inn i huset. Alt er hvitt, sterilt og mangler personlighet. De ønsker litt farge på tilværelsen, og det er her vi kommer inn i bildet. Med en enkel og lekker palett har vi satt farge på alle soverommene i huset, og slik ble hovedsoverommet.

Før:

 

Etter:

 

Fargen 7163 Minty Breeze (NCS s3005-G20Y) pryder veggene. Denne sotede mintfargen er et herlig tilskudd på alle soverom! På dette soverommet var det også viktig å bruke en farge som ikke var for mørk, men samtidig lun, på grunn av skråtaket. Selv om rommet er stort ville en kontrastfarge på den lave veggen trukket taket ned. Malingen som er brukt er Butinox Elegant Matt, dette er en lekker maling som gir veggen en fløyelsaktig effekt,  og i tillegg er den godkjent av astma og allergiforbundet.

Rommet er enkelt innredet, med en skyvedørsgarderobe, seng, nattbord og kommode, men virker fortsatt innbydende og lunt!God natt!

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *