13. mai 2015

Sov godt i blått

 

Det går mot lysere tider, solen skinner og de hvite veggene skriker mot deg i morgenlyset. Men ikke vær redd, det finnes enkle løsninger for å redde nattesøvnen.

Sommeren står for dør og mange har vanskelig for å sove i det skarpe lyset. En enkel løsning kan være å male soverommet i en mørkere farge, men man vil jo ikke ta sommerfølelsen helt bort.

Blått har vist seg å ha en beroligende effekt på mennesker, og det er derfor en fin farge å bruke på soverommet. Med inspirasjon fra en klar og skyfri kveld er det her brukt fargen 5822 Natthimmel på en hems for å skape en lunere atmosfære.

 

mal_soverom

male_nattehimmel

Hotell følelse, litt liksus i hverdagen

 

«Hvorfor ikke være på sommerferie hele sommeren?» Stå opp i takt med solen, like uthvilt som i en god hotellseng med hvitt linsengetøy og med store hotellputer kan du skape feriefølelsen hjemme. Med en nøytral base kan man leke seg med mønster på puter og sengeteppe. Det man burde passe på er å ikke bruke store mengder skarpe farger som f.eks. gult og orange, de vil ha motsatt effekt av hva man vil oppnå med en dyp blå vegg. Velg dine favorittfarger i duse toner og gi rommet et personlig preg. 

Test ut fargevelgeren og finn dine farger.

 

Sov godt!

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *