22. mai 2016

Sov godt med Bølger

Få en god natts søvn i behagelige omgivelser! Dette soverommet har blitt en drøm med duse farger, enkel innredning og skjult oppbevaring.

På før-bildet kan du se at dette soverommet trengte en liten oppgradering. Det har gått fra å være en mørk hule til et lyst og lunt soverom. Rommet er litt mindre nå enn det var tidligere. I fotenden av sengen sto det før noen enkle garderobeskap. Denne veggen har blitt flyttet inn i rommet, og bak der finner vi nå et fantastisk walk-in closet. Mindre rom er ennå en grunn til å friske opp med lysere farger. Men et smart trekk er å bruke lyse farger som ikke er så kulørsterke! Grunnen til det er fordi vi sover bedre i rolige farger.


bedroom

Veggene har fått to nye strøk med Butinox Interiør Stue& Sov Matt maling. På veggen bak sengen er det brukt fargen 5877 Bølger, og på resten av veggene har fått NCS s 2502-Y, en varm gråfarge.

oppbevaring_soverom

Enkel innredning med skjult oppbevaring under sengen gir et ryddig soverom.

gulv_soverom

Gulvet er også oppgradert. Den gulnede parketten er slipt og behandlet med Trestjerner Gulvolje i fargen Lystig. Som toppstrøk er det brukt Trestjerner Hardvoksolje for å få en slitesterk overflate. Gulvet er nå som nytt!

bolger_soverom

forbilde

Slik så soverommet ut når de kjøpte leiligheten.

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *