22. mai 2016

Sov godt med Bølger

Få en god natts søvn i behagelige omgivelser! Dette soverommet har blitt en drøm med duse farger, enkel innredning og skjult oppbevaring.

På før-bildet kan du se at dette soverommet trengte en liten oppgradering. Det har gått fra å være en mørk hule til et lyst og lunt soverom. Rommet er litt mindre nå enn det var tidligere. I fotenden av sengen sto det før noen enkle garderobeskap. Denne veggen har blitt flyttet inn i rommet, og bak der finner vi nå et fantastisk walk-in closet. Mindre rom er ennå en grunn til å friske opp med lysere farger. Men et smart trekk er å bruke lyse farger som ikke er så kulørsterke! Grunnen til det er fordi vi sover bedre i rolige farger.


bedroom

Veggene har fått to nye strøk med Butinox Elegant Matt maling. På veggen bak sengen er det brukt fargen 5877 Bølger, og på resten av veggene har fått NCS s 2502-Y, en varm gråfarge.

oppbevaring_soverom

Enkel innredning med skjult oppbevaring under sengen gir et ryddig soverom.

gulv_soverom

Gulvet er også oppgradert. Den gulnede parketten er slipt og behandlet med Trestjerner Gulvolje i fargen Lystig. Som toppstrøk er det brukt Trestjerner Hardvoksolje for å få en slitesterk overflate. Gulvet er nå som nytt!

bolger_soverom

forbilde

Slik så soverommet ut når de kjøpte leiligheten.

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *