3. august 2017

Tid for hytte!

Hallo August, og hyttemåned på bloggen! Vi har vært så heldige å få bidra med noen fargetips til hytta til Mia og Thomas, så nå skal vi dele herligheten med dere. 

Vi viste i fjor høst et moodboard med farge -og møbelinspirasjon til hytta, og nå er de endelig ferdige å male, trekke om, pusse opp møbler og gjøre hytta til sin egen. Ettersom dette er en sommerhytte er det begrenset tidsperiode på året hvor man kan gjøre ting der. Det er ikke innlagt strøm eller vann, så vi er imponerte over forandringen som er gjort med enkle grep.

Vi skal starte med å vise dere gjesterommet, det er dette rommet som ble først ferdig. Når man har hytte vil man jo at venner og familie skal kunne komme på besøk og nyte oppholdet. Og da må gjesterommet være innbydende og fint. De gule veggene med blå detaljer har nå fått et mer romantisk uttrykk i grått, med hvite og rosa detaljer. Og vi elsker det!

 

Se førbilde nederst.

 

Veggene har fått fargen 10342 Kalkgrå (NCS 2903-Y30R), en varm gråfarge som passer fint til fargen 5850 Lys Blonde (NCS 0702-Y35R) som vi har brukt på karmer, dør og tak. Rommet framstår nå mer moderne, samtidig som det fortsatt har masse sjarm!


Så se lekker sengen ble! Den er malt en dus rosafarge, NCS S1510-R og er et herlig avbrekk i et ellers grått rom.

Grunnen til at dette rommet måtte tas først var at det luktet parafin. Det er ikke garantert at denne lukten vil forsvinne med maling, men vi gjorde et forsøk. Vi har brukt Butinox Premium Matt. Det er en ny maling som hindrer muligheten for gjennomslag fra kvist, gulnet panel, sot og nikotin. Den kan brukes på både slettvegger, panel og tak, som grunning eller toppstrøk. Så her trengtes det kun to strøk, hvor man tidligere trengte fire strøk (grunning+toppstrøk). Før man maler panelvegger er det alltid viktig å vaske godt først, vi anbefaler Tyrilin Panelrens.

 

Skapene er også malt innvendig og utvendig.


Stemningsbilde, døren er lukket og leselyset slått på. Her er det klart for noen heldige gjester å slappe av!

 

Slik så rommet ut når de kjøpte hytta, gulvet var allerede malt grått med TreStjerner Gulvmaling.

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *