25. september 2016

9 gjør det selv-prosjekter

I Butinox Interiørs nye trendfargekart gjemmer det seg noen små, og noen litt større DIY-prosjekter. Vi har samlet 9 av dem her, og alle er enkle å gjennomføre.

Vi var så heldige å få leke oss litt med spraylakk, tavlemaling og symaskin til denne fotograferingen. Bilderammer kan du enkelt male selv, gamle lopper kan bli som nye og stoler kan forvandles med farge.

diy_spraylakk

 1.  Et lite loppisfunn har fått ny farge med Quick Bengalack – 60 Signalgul.

diy_gavl

2. Denne hodegavlen kan du finne hele oppskriften på her.

diy_male_stol

3. Denne stolen var et loppis-funn. Den har fått ny drakt med fargen 5898 Havblå. Etter en runde med litt Butinox Interiørvask og pussepapir, ble den malt med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu.

 

diy_rammer

4. Bilderammer kan enkelt få nye farger, her er de malt med Quick Bengalack i fargen 5895 Mørk Sjø.

 

diy_tavlemaling5 og 6. Tripp-trapp-stolen og bilderammen på veggen er malt med Quick Bengalack i fargen 5895 Mørk Sjø. Quick Bengalack tåler veldig mye og er derfor perfekt å bruke på møbler som skal vaskes ofte. På bildet inni rammen har vi brukt tavlemaling i fargen 5897 Plomme – et perfekt sted å skrive enkle beskjeder, huskelapper og notater.

diy_nattbord

7. Krakken FROSTA fra IKEA har blitt til et lite nattbord i fargen 5527 Blåklokke.

male_hyller8 og 9. Hyller fra Søstrene Grene har blitt litt mer personlige, og passer perfekt inn i resten av interiøret med fargen 5902 Paradis. På hyllen står en spraylakket ananas i fargen 5746 Orange.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *