23. oktober 2016

Dekorer med gresskar

Halloween kjennetegnes ofte med skumle kostymer, godteri og edderkoppspinn, men vår favoritt er gresskarene. De gjør seg utmerket som høstdekorasjon med en personlig vri!

Å pynte hjemme for å feire Halloween for én dag kan føles noe bortkastet. Men hvis du gjør det hele om til en mer langvarig høstdekorasjon kan det bli riktig lekkert! Vår hovedrolle for høsten er gresskar, med glitter og stas, og i en mer nedtonet variant.

Vi har brukt de samme gresskarene og samme dekorasjonen for å vise to ulike stiler på det samme bordet. Den mest nedtonede stilen inviterer til kos og hygge med venner og familie. Her har vi beholdt noen av gresskarene i sin naturlige farge, mens to av de som var oransje har vi sprayet i fargen Antikkhvit med Quick Bengalack.

halloween_tablehalloween_decoration

Ønsker du litt mer glitter og glam til festen er det bare å tilføre litt gull. På de gresskarene vi tidligere sprayet Antikkhvit har vi brukt svamper og hobbymaling for å legge til prikker i gull. De grønne gresskarene har fått en dusj med Antikkhvit på toppen for at de skulle bli litt blankere. Med noen glitrende fjær og servietter er festen i gang!

painted_pumpkinpumpin_decor

For at spraylakken skal sitte jevnt og godt er det viktig å vaske gresskarene rene for smuss. Spray flere tynne lag, og la de tørke. Når lakken har tørket kan du male på et mønster, om du ønsker det.

halloween

pumpkin

 

Happy Halloween!

 

Tags: KjøkkenStue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *