8. januar 2017

Disse trendene blir vi å se i 2017

Nytt år, nye trender. Neida! Mange av trendensene vi har sett i 2016 fortsetter, men vi har noen nykommere og noen til som forsvinner. Vi skal fortelle deg hva som gjelder nå.

2017 kommer til å bli er fargerikt år innenfor flere stiler, og det liker vi! Man merker et stort fokus på det å vise hvem man er og at man skal ha det lunt og hjemmekoselig. Tidløshet og bærekraftige materialer er andre stilkord.

Fra tidligere år har vi sett at hvitt og grått har vært de største fargene i hjemmet, det spås nå at dette vil endre seg. Nyanser av blått, grønnbeige, rosa og varme sotede jordtoner skal gjerne males på både vegger, tak og gulv for å får det lunt og varmt hjemme. Hvitt og grått vil nå bli fargene vi bruker som tilleggsfarger for å roe ned interiøret. Tenk ton-i-ton, og brekk av men en skarpere kontrastfarge eller lyse toner. Se eksempler under hentet fra Butinox Interiørs nyeste trendfargekart. Og ved å bruke for eksempel Butinox Elegant Matt vil fargene du velger virke mer lun og myk.

 

Dette er et lekkert eksempel på at riktig bruk av farger og fargekombinasjoner ikke trenger å bli «too much».

trend_farger_2017

Når det kommer til materialer står det bærekraftige i fokus, vi tenker på naturen og vil gjerne ta den med oss inn. Vi har blitt mer kvalitetsbevisste og ønsker tidløse materialer som ull, lin, marmor, tre, lær og keramikk inn i hjemmene våre. Samtidlig som disse materialene har lang levetid bidrar de til et innbydende og lunt hjem. Men vi blir også å se mye til de litt mer fargerike derkorelementene. Etniske print, grafiske mønster, farget glass og fløyel i dype farger. Og ikke minst grønne planter! Om du plutselig skulle befinne deg i en liten jungel hos venner eller bekjente trenger du ikke bli overrasket!

stue

spise_stue

Tør å prøve! Rosa trenger ikke å være sukkersøtt, i en kombinasjon av maskuline materialer og farger er dette kjempekult!

trend_farger

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *