21. november 2016

DIY mediemøbel

Å lage sitt eget mediemøbel fra bunnen er ikke et enkelt prosjekt, men lekkert er det! Så om du finner din indre møbelsnekker, og har litt tid å avse, klarer du det.

Denne TV-benken har Renate og Richard snekret selv. De ville ha noe unikt som kunne henge på veggen, og i farger hentet fra andre steder i huset. Så da var det bare å komme i gang med å snekre og male.

tv_benk

Hele benken er laget av MDF-plater som er kuttet til i ønsket størrelse og satt sammen. Men før den kunne settes sammen sto malingen for tur. Her har vi plukket ut fargene 5877 Bølger, Aske og 5896 Slør. Fargene er veldig fine sammen, og du får litt farge inn i TV-kroken. Aske er samme fargen som på veggen, Bølger finner vi på veggene på kjøkkenet og Slør går igjen i detaljer på puter og annen dekor. Å ta igjen farger fra andre steder binder de ulike sonene i etasjen sammen.

Når du skal male møbler er det alltid lurt å bruke TreStjerner Gulvmaling, som er svært slitesterk. Som oftest kan du male denne malingen rett på underlaget etter det er vasket, men i dette tilfellet var underlaget hardt og blankt. Da bør du mattslipe og grunne med Butinox Interiør Heftgrunn.

tv-stue

 

 

Ser du godt etter kan du se at det er et innbygget skap til høyre for TV-benken. Døren her har de også laget selv. Et lite hull nederst er dekket med høyttalerstoff, og bak er alle dekodere og andre duppeditter skjult. Smart, ikke sant?

 

how_to

Noen snapper fra byggeprosessen.

Tags: Stue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *