18. april 2024

Fargen vennene våre spør om fargekoden til

6042 Rosa Pudder er det perfekte bakteppet i det lekne hjemmet på Nyborg i Bergen.

Velkommen tilbake til Bergen, den fineste vårbyen! På Nyborg er paletten naiv, soft og leken! Her er det godt å bo for Trond, Live og to små barn. De dempede pastellene er akkompagnert av noen små, frekke primærfarger eller dypere toner noen steder, og summert blir paletten interessant og spennende.  I dag gyver vi løs på stuen i Palett Lykkehjul.

Portrett (19)
Velkommen inn til Trond og Live, som bor med sine to barn i dette fargerike huset i Bergen.

Bli med inn i stua vår!

 

-Vi hadde lyst på en rosafarge med tydelig farge og varme i hovedetasjen. Butinox sin farge, Rosa Pudder, er helt perfekt, forteller Live.

Stuen (1)
Paret ønsket en farge som både var et bakteppe til de flotte fargene i interiøret, i tillegg til å ha nok varme og farge i seg selv.

Sofistikert bakteppe

6042 Rosa Pudder har den spesielle egenskapen at den tåler nesten alle slags farger. I utgangspunktet en sofistikert farge som gjør klassiske hjem enda finere, men like fin om du vil leke deg med farger og skape et hjem med energi og fart. Slik de helst vil her i huset.

Stuen (7) kopi
En leken palett for et energisk hjem.
God maling
Det er Live som har malt alle flater. Hun har virkelig drive når det kommer til rulle og malekost.
-Ett og ett rom er jo ingen stor jobb, men når jeg har malt absolutt alle flater i hele huset, ble det jo noen timer, ler Live.
Produktet hun brukte heter BUTINOX PREMIUM MATT. Den skal du velge for å slippe å male flere strøk enn nødvendig. Den gir en ekslusiv matt finish og spiller fargene gode.
Stuen (9) kopi
Enkel fornyelse: det krevde to strøk for å få en leken følelse i stuen.
Stuen (4)
Strikkedilla: Live elsker å strikke, og jobber i garnbutikk. Her ligger alt tilrette for lange økter med garn og pinner.
Kjønnsnøytral
Hele familien er veldig fornøyde med fargen.
-Ungene har vel ikke så sterke meninger om veggfargen, men jeg har en ambisjon om å lære ungene mine at farger er farger, at det ikke finnes farger relatert til kjønn. Så det er viktig for meg å inkludere alle farger i huset mitt, og blande blått og rosa og motarbeide oppfatninger i samfunnet rundt oss, forteller Live.
Stuen (3)
Tips: bruk en skvett maling til en blomsterpotte. Denne er malt i 0948 Siv.
Stuen (5)
En skikkelig kosekrok. Legg merke til hvor hjemmekoselig det blir av bildene på veggen, som er en miks av nytt og gammelt. Akkurat som Live liker det.
Her spør de om fargekoden
-Alle som har vært på besøk etter at vi malte har vært veldig positive til fargen og flere av venninnene mine har spurt om fargekoden.  Den har vært riktig så populær faktisk! forteller Live.
Ble du inspirert til å lage en egen fargepalett? Det kan du gjøre her: https://www.butinoxinterior.no/lag-din-fargepalett/
Stuen (8)
Signalblå detaljer setter virkelig prikken over i'en syns Live.
Kombineres best med signalblå
Live liker at Lys Marmor er akkurat passe fargesterk men samtidig akkurat passe nøytral så den også tåler mange andre farger.
-Jeg elsker kontrasten til de sterke fargene som knallblått, rødt eller sterk grønn. Favoritten er allikevel mot signalblå, bare se hvor fin den blå bordlampen er.
plukksak stue bergen
Stjel den lekne stilen til Trond og Live

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *