16. august 2023

Før/Etter på Korsvoll. Se den flotte forandringen – kun med maling!

Familien ønsket å pusse opp miljøvennlig. Derfor beholdt de vegger og gulv som de var, og bestemte seg for å svinge malekosten for å få spiseplassen de drømte om.

TV KROK (14)
Caroline og familien ønsket seg et hjem med farger. Mange farger!

Familien kjøpte rekkehus på Korsvoll i Oslo, som var modent for en oppgradering. Caroline, som er svært miljøbevisst og som har jobbet som miljøkonsulent, er opptatt av å beholde så mye som mulig av de eksisterende materialer og løsninger.

 

Maling fra Butinox ble løsningen for å gi hjemmet et nytt løft, og som har gjort det både personlig og hjemmekoselig. -Vi ønsket oss et hjem som er godt å leve i, samtidig som vi ville være litt vågale i fargevalgene, forteller familien.

Spisestue (5)
Etter - effekten av maling er stor. Se hvor mye det gjør med rommet at familien også gikk for å male tak og lister i samme nyanse som veggene. Fargen heter 6042 Rosa Pudder.

Spisestuen ligger i i øverste etasje, sammen med stue og kjøkken som et stort allrom. Spisestuen har direkte kontakt med kjøkkenet med halvveggen du ser til venstre. Rosa Pudder er en farge som ikke oppleves for søt, mikset med mørke elementer føles den både sofistikert, oppdatert og nøytral.

Spisestue (4)
FØR. Tips: Vil du spare både miljø og lommebok? Mal! Ta vare på eksisterende materialer og løsninger. Gjenbruk handler om å ta vare på det man allerede har, også når det kommer til husets fire vegger.
TV KROK (12)
Estetikeren Caroline malte opp egne fargeprøver.

Før de malte veggene, lagde Caroline sine egne fargeprøver som hun hengte opp på veggene i rommene fargene skulle være i. På den måten kunne de se hvordan fargene forandret seg etter ulike typer dagslys og gjennom døgnet.

 

Syns du det blir litt omfattende? Du kan enkelt lage din egen fargepalett, slik at du ser om fargene passer sammen HER.

TV KROK (15)
Vår aller mest populære rosanyanse.
TV KROK (4)
Et spann er nok - Butinox Premium Matt kan brukes til lister, tak og vegger. Den har sperrende egenskaper og kan vaskes over.
Spisestue (7)
Hvis du ser nøye på veggen, er strukturtapeten beholdt. For å få et godt resultat er det viktig at du skjærer bort løse deler, og deler som har boblet seg. Sparkle der hvor det trengs, og lim tapet som har løsnet på igjen. Grunnarbeidet er ekstra viktig når du skal pusse opp eksisterende løsninger.
Spisestue (9)
Rosa Pudder har den gode egenskapen at den spiller andre farger gode. Se hvor fint de ulike fargene på tallerknene kommer frem mot den rosa bakgrunnen.
Spisestue (11)
Duket for det gode familieliv. Lange frokoster i helgene, eller raske mellommåltider i ukedagene - her blir det godt å leve.
Plukksak Kjelsås spisestue
Få stilen - familien har en kul og moderne stil med elementer som gir kos og hygge.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *