12. september 2016

Forandring fryder

I denne stuen har det skjedd en liten forandring siden sist vi var på besøk. Kristine og Lars ønsket seg en lunere stue, så vi har vært innom og satt litt farge på tilværelsen.

Når man flytter inn i ny leilighet ønsker man ofte at det skal være lyst og luftig, og velger derfor hvite vegger. Men når man har bodd seg litt til, brukt rommene og sett hvordan lyset oppfører seg, finner man fort ut hva som kunne vært annerledes. Med et hvitt lerret som utgangspunkt er det enkelt å fornye.

fersken_fargekart

Når Kristine og Lars bladde gjennom Butinox Interiørs nye fargekart, likte de hva de så på stue-sidene. Nemlig dette bildet av en ferskenfarget kontrastvegg i en blå stue. Med utgangspunkt i denne inspirasjonen fant vi en farge som står godt til de blå detaljene de har i spisestuen.

forandrin_fryder

NCS S2050-Y70R er en mørk ferskenfarge som gir mye varme til rommet. Fargen endrer seg også med lyset. Når det er mye lys i rommet vil den oppleves frisk og fin, mens på kveldstid vil den bli litt mørkere og varmere.  Når du maler kontrastvegger i slike skarpe farger kan du roe ned helhetsinntrykket med roligere farger på andre detaljer som møbler og interiør.

loungestue_maling

stue_detaljer

 

 

loft-stue

Dette er samme veggen før den fikk litt farge. 

Hele det nye trendfargekartet til Butinox Interiør kan du se nederst på denne siden.

Tags: Stue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *