16. desember 2021

Førjulsbord med de nærmeste

Strengere restriksjoner forhindrer oss jo ikke i å gjøre det ekstra hyggelig hjemme. Heldigvis trenger det ikke være så avansert. Dekk et enkelt bord, og inviter de nærmeste på kveldsmat nå i førjulstida.

8 w
Akkurat slike lyspunkt trenger vi i både mørketida og førjulstida. Varm kakao i koppene og litt ekstra fine knekkebrød. Godt syltetøy og kanskje en liten smak på julebaksten? Mer skal det ikke til.

Kannen med eukalyptusgreinene hadde en fin form, men med utdatert farge var den egentlig på vei til fyllinga. I stedet ble den malt med Quick Bengalack i fargen 5959 Sennepsfrø. Bengalack på spann kan blandes i alle farger, slik at du enkelt kan fornye tingene dine, også med pensel eller rulle.

6 w
Runde knekkebrød er ekstra koselig til jul, disse er kjøpt hos den lokale bakeren. Med litt silkebånd og en grønn kvist gjør du enkelt noe ekstra ut av måltidet.
4 w
Gjenbruk! Disse pottene brukes til å så krydderurter i om våren. Til jul lages det adventsstake av dem. Fire potter, litt oasis i hver, mose fra søndagsturen og fire fine lys.
2 w
Er det bare oss som blir litt lei av innpakking etter flere enn fem? Hvorfor ikke invitere noen venninner, så tar dere pakkeverkstedet sammen? Vi bruker både tapetrester, silkebånd, gråpapir og vanlig gavebånd om hverandre.
5 w
Strikk en julesokk! Denne er nydelig på inngangsdøra eller på veggen, og lille julaften fyller du den med litt godsaker og gir den til en du er glad i. Kanskje også sokk nummer to kan ligge oppi, så blir det en ekstra varmende gave?
1 w
Venninnegavene er nesten de hyggeligste gavene, det er jo gjerne akkurat det du ønsker deg selv? Fin hårpynt, en kropsskrubb og en notatbok for drømmene for 2022.
Tags: KjøkkenStue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *