9. februar 2024

Fresh med beige? Se hvordan det går til!

Beigetoner er klassiske, dette er rom mange av oss trives i. Jordtoner oppleves som rolige og harmoniske. Tilsetter du en frisk blåtone, endrer rommet plutselig helt uttrykk

Beige – en lun ramme

 

Jordtoner oppleves som rolige og avslappende, og beige er kommet for å bli. I våre travle hverdager hvor det skjer mye hele tiden, bruker man hjemmet til både hjemmekontor, trening, selskapeligheter og rolige TV-kvelder. For mange kan det være godt å ha en farge som ikke krever så mye av en, en farge som bare er der som en lun ramme på hele livet.

 

Et rom kledd i ulike jordtoner er alltid estetisk for øyet. De beige nyansene kan bevege seg fra gylne til rødlige eller grålige, og du trenger Ikke vær redd for å kombinere ulike nyanser i rommet. Å bruke ulike beige toner sammen gir rommet liv, samtidig som lunheten, roen og elegansen blir bevart.

Vegg-Dor_5969Vintersand_vase 5971SloreSafir2 copy 2
Med denne paletten er både det rolige og dempede bevart, men det er også kommet inn elementer av friskhet og energi! Det beste er at du veldig enkelt kan endre uttrykk ved å tilsette kun små drypp av en kulørsterk farge som Sløret Safir.

Har man beige som hovedfarge er det også lett å leke seg med fargerike detaljer. Hva med den klare blåtonen Sløret Safir som vi nå ser mer av? Blått i alle varianter skaper også elegante, harmoniske rom, og denne friske nyansen passer perfekt til kjølige beigetoner som fargen Vintersand.

 

Den lyseblå stolen og stolen med stripet sete er fra Please wait to be seated, og er et samarbeid mellom dem og Gudrun Design.

 

 

Vase 5971 SloretSafir copy
Blått til lyst! Denne friske blåtonen er virkelig i trendbildet om dagen, og er utrolig takknemlig å få fin.

Blått symboliserer harmoni, fred og tillit. I interiøret gir den en atmosfære av ro og stabilitet.

fargepalett copy
En deilig miks!
Vegg-Dor_5969Vintersand_stol 5971SloreSafir copy
Stolen er en vintage Ikea-stol kjøpt på Finn.no. Den er malt i Quick Bengalack i fargen Sløret Safir.
Vegg-Dor_5969Vintersand_vase 5971SloreSafir6 copy
Vasen på bordet har fått nytt liv med Quick Bengalack i fargen Sløret Safir.
Vegg-Dor_5969Vintersand_lysestake 5971SloreSafir copy
Quick Bengalack altså! Har du gjenstander du ikke er spesielt begeistret for lenger, men kanskje liker du form og fasong? Det er virkelig gjort i en håndvending å gi det du allerede har nytt liv.
Vegg-Dor_5969Vintersand copy
Bildet på veggen var et beige bilde fra en kjedebutikk. Det har også fått ett par strøk med fargen Sløret Safir.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *