17. desember 2019

Herskapelig stue i grønn drakt

Fargen kamuflasje gjorde akkurat det motsatte med rommet - den fremhever det herskapelige uttrykket perfekt.

Jenny (14)
Veggene er malt med Butinox Elegant Matt 5940 Kamuflasje, lister og detaljer i Klassisk hvit med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu Halvblank.

Vi er fortsatt hjemme hos vår fargesjef Jenny Bull-Gustavsen, og denne gangen er vi i stuen. Forrige innlegg så vi den julepyntede spisestuen, og her har vi gått videre til stuen. Viktig for paret har vært å la fargene harmonere fra rom til rom. I spisestuen har de nyansen 953 Riddergrå, som står særdeles godt til nyansen 5940 Kamuflasje.

 

Grønnfargen Kamuflasje er ganske dyp og mørk, men føles lett, siden den står i tospann med Klassisk hvit. Grønnfargen skaper en kontrast til de plassbygde hyllene, noe som både fremhever hyllene og gir et mer ekslusivt utseende. En ramme rundt, bokstavelig talt.

IMG_1770 koppppiii
De flotte tregulvene er slipt, før de er satt inn med TreStjerner Gulvolje hvit. For å få ønkset slitestyrke ble gulvene etterbehandlet med lakken TreStjerner Gulvmatt.

Da Jenny  flyttet inn passet ikke gulvene deres stil. Det var høy glans og de opplevdes utadert, med sin rødlige tone i treverket Merbau.

 

Løsningen ble å slipe ned gulvet for å kunne farge det inn med hvit gulvolje. De ønsket å holde gulvene matte, samtidig var det viktig at resultatet ble slitesterkt. Valget falt dermed på TreStjerner Gulvmatt som er har lakkes slitestyrke og oljens utseende.

Jenny (11)
Orange toner står godt til nyansen 5940 Kamuflasje.

Stuen er i mye bruk, både som lekerom og oppholdsrom. I skapene under bokhyllene er mye av lekene til barna, så her ligger alt tilrette for lek. Fra å bygge togbaner rundt i begge stuene, til bilbaner, bygging av hytter med mer.

 

I valg av overflatebehandlinger og fargevalg har det vært viktig at rommene er lune og gode, samtidig som de tåler bruken til en familie på fire.

Jenny (13)

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *