10. august 2016

Hjemme hos Malin

Vi er tilbake hos Malin, og skal nå vise dere den flotte stuen hennes! Akkurat som gangen, er dette rommet også pusset opp med maling, og fornyelsen er stor!

Stuen var tidligere et stort hvitt lerret, som ropte ut etter å få farge på seg, og det har det fått! Som vi har nevnt tidligere er favorittfargen til Malin grå, hun hadde et ønske om å trekke det grå videre fra gangen og inn i stuen. Veggene har vi derfor malt i fargen 5511 Skygrå, en lysere gråfarge, med Butinox Elegant Matt.

Når man har mindre leiligheter havner ofte spiseplassen og stuedelen veldig nærme hverandre. Et enkelt grep man kan gjøre da er å male en vegg i en annen farge for å dele opp rommet. Det trenger nødvendigvis ikke være en stor kontrast mellom fargene for å markere dette. 5736 Dyp Grå, samme farge som i gangen, var alt som skulle til. I tillegg binder man sammen rommene på en fin måte.

spise_bord

Også gulvet har fått seg en oppgradering. Den tidligere oljede eikeparketten har blitt slipt ned og behandlet med TreSjerner Gulvolje i fargen 2050 Hvit Sne. For mer informasjon om hvordan man behandler gulv og ulike produkter, besøk Trestjerner.no.

stue_bord

Stuen er innredet med en herlig kombinasjon av sorte og hvite kontraster, mot myke og spennende møbler i lune farger.

stue

stue_speil

 

stuefør

Slik så stuen ut før.

Tags: Stue

Legg igjen en kommentar

1 kommentarer

Ett svar til “Hjemme hos Malin”

  1. Ina sier:

    Vil gjerne vite hvem som ble brukt til å slipe gulvet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *