6. desember 2015

Hva er din julefarge?

Julen handler for folk flest om tradisjon og nostalgi, mens juletrendene kommer og går. Vi vil vise tre trender vi kan se i år, men fortvil ikke! De passer fint til dine gamle tradisjonsrike juledekorasjoner!

Juledekorasjoner går i arv og tar oss tilbake i tid, og til gode gamle minner. Men vi har skjønt at mange ikke syntes denne gamle pynten er noe fin, den kan være litt for gammeldags og slitt. Samtidig vil man ikke kaste den fordi det er noe nostalgisk med den. To av trendene vi skal se på er perfekte tilskudd til din flotte julepynt.

Rød_jul

Klassisk rød jul, det slår aldri feil! Den røde fargen hører julen med, og vi syntes alle burde ha et innslag av rødt i julestuen sin. Bare ved å kaste et rødt pledd i sofaen, sette fram noen røde nisser eller røde lys gir oss god julestemning. Det fine med denne stilen er at alt man har samlet på opp gjennom tidene passer perfekt til dine nyinnkjøpte moderne julekuler. Bland inn hvite, gull og sølv-detaljer for en mer moderne vri.

Hvit_jul

Klassisk hvit jul, til denne stilen kan du veldig enkelt blande inn de nostalgiske juledekorasjonene dine. Ved å supplementere med hvit kan du skape et lite vintereventyr i hjemmet ditt. Bland materialer for et spennende uttrykk, fjær, glass, tekstiler og tre i god kombinasjon.

Blå_jul

Blå jul, kanskje er du en av de som gjerne bytter ut all julepynten fra tid til annen. Ja da er blå jul veien å gå i år! Fargen blå har vi sett mye av i året som har gått, og jammen meg ser det bra ut til jul og! Om du ikke vil male veggene dine blå, kan du pynte juletreet blått. Den blå fargen i kombinasjon med gull skaper en mystisk og moderne jul.

Til alle stilene er det selvfølgelig obligatorisk med noen elementer fra naturen. Granbar, juleblomster og kongler er noe av det vi kommer på i farta.

God julepynting!

Tags: Stue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *