21. juni 2018

Oppgrader spisebordet ditt!

Har du gammelt og slitt heltre spisebord? Ønsker du deg et som er litt lysere? Gjør det selv!

Åshild har arvet dette lekre spisebordet. Bordet har en vakker fasong og bærer med seg masse historie og minner. Det har dessverre feil farge i forhold til resten av leiligheten, og det er bare en måte å fikse det på – det er å bli skitten på hendene!

Her har Åshild gjort en god slipejobb, og fjernet all den gamle lakken før hvitfarget olje ble påført. Nå passer bordet perfekt inn med de andre møblene, og er en fin kontrast mot de nye mørke veggene.

 

Før

Etter

 

 

Slik fornyer du bordet:
Her har vi brukt TreStjerner Hvit Gulvolje og TreStjerner Gulvmatt for ønsket resultat. Gulvoljen kommer i ulike nyanser, som du finner her.

  1. Vask bordet med TreStjerner Gulvrens
  2. Slip bort gamle rester av olje og fjern pussestøv
  3. Behandlingen begynner med TreStjerner Hvit Gulvolje. Pensle på oljen og la den ligge i ca. 15 min, for å få maksimalt ut av oljens farge, før du polerer lett over bordet. La det herde i minst fem dager før neste steg.
  4. TreStjerner Gulvmatt er siste steg, og påføres to ganger. TreStjerner Gulvmatt gir bordet en matt «usynlig» overflate. Den har oljens utseende og lakkens slitestyrke – en perfekt kombinasjon.
  5. Et alternativ til steg 4. er TreStjerner Hardvoksolje. Denne oljen gir en slitesterk og naturlig overflate. Oljen er enkel å påføre med pensel, og kan med fordel legges på to ganger.

 

 

Følg med neste uke, da får du se kjøkkenet i denne flotte leiligheten!

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer, og mer inspirasjon! @butinoxinterior

Tags: KjøkkenStue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *