24. mars 2023

«Palett Botanisk hage» favorittrommet

Med Botanisk hage som nærmeste nabo er det kanskje ikke rart at Anne-Mette landet på grønt som hovedfarge i leiligheten.

Lightroom-04 kopi
Merk deg fargenavnet 5905 OLIVENLUND. Anne-Mettes klare favoritt og en farge hun varmt anbefaler videre.

Gjennom flere innlegg skal vi ta dere gjennom leiligheten malt i det vi har valgt å kalle «Palett Botanisk hage».

 

Paletten består av tre nyanser som passer for deg som vil ha en palett med farge, men som ikke ønsker for mørk og dyp kulør. En lys og lett palett, men med dybde nok til å få følelsen av å bli omfavnet av farge når du kommer hjem. Leiligheten har direkte utsikt til fantastiske Botanisk hage på Tøyen i Oslo, derav navnet. 

 

Lightroom-29 kopi
Leiligheten har tre farger på veggene, i dag ser vi på rommet som både huser stue og spiseplass. Den er malt i 5905 Olivenlund.
Lightroom-25 kopi
Olivenlund tåler å stå mot sterke farger på møbler og detaljer. Alle veggene i leiligheten er malt med Butinox Premium Matt 4 i 1 maling. Ikke bare det - med hjelp av familien malte Anne-Mette hele leiligheten på en dag. Fra allrommet ser du inn på gangen som er malt i 5966 SANDKORN.

Da Anne-Mette Podhorny skulle male var det en ting som var viktig – hun ville ha naturen inn i leiligheten gjennom farger.

 

-Jeg visste jeg ville ha noe grønt. Olivenlund er fargen jeg er mest fornøyd i leiligheten, den passer veggene her i stua veldig godt. Den tåler også at jeg har farger sterke farger på tepper, sofa og hyller, sier Anne-Mette.

 

Alle rom i leiligheten er malt med Butinox Premium matt, kombinasjonsmalingen vår som er både eksklusiv, matt og stilfull.

Lightroom-28
Anne-Mette bor i en liten leilighet, derfor har hun oppbevaring ved siden av spiseplassen.
Lightroom-06 kopi
Anne-Mette er interessert i design, denne lampen er fra Gubi og heter Timberline.
plukksak botanisk hage stue kopi
Få stilen fra stuen til Anne-Mette.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *