7. august 2020

Sart palett med edge og røffe kanter

Denne stua beviser at rosa slett ikke er ensbetydende med sukkersøtt og feminint. Se hvor godt det rosa harmonerer med resten av fargene i denne leiligheten.

I denne leiligheten på Majorstua har veggene i stua fått et strøk med den dempede rosatonen 1510-Y70R.  En helt lys rosatone med rolig preg, men som allikevel setter sitt tydelige preg på rommet når den er på alle fire vegger. Her er det malt med BUTINOX STUE & SOV MATT. Denne malingen er en 3-i-1 kvalitet og kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss, betong, panel og lister.

Majorstuen-rom123-smarte-løsninger-19 w
Stua tåler de rosa veggene godt. Med den flotte takhøyden, rosett og stukkatur, gir det et deilig, upretensiøst løft inn i den herskapelige følelsen slike gamle bygårdsleiligheter gjerne har.

Legg merke til møbleringen i stua. Den store vinkelsofaen fra Ikea, får stå midt i rommet fremfor inntil en vegg. Det skaper mer luft og romfølelse i dette rommet.

Når paletten består av mye rosa, kan det være fint å balansere det øvrige med skarpere og mer maskuline toner på resten av møbler og interiør. Her er det blankt og moderne marmorbord, sort wirelampe og teakmøblement som er med å gi røffere stil.

similla med fargekake
Drypp av skarp orange og mørk grønt er overraskende elementer som gjør stua råere og mindre søt.
Majorstuen-rom123-smarte-løsninger-24 w
Vi elsker kombinasjonen rosa, orange, hvitt og dyp grønt.
Majorstuen-rom123-smarte-løsninger-26 w
Designmøbler, arvede møbler og vintagemøbler får blomstre ved siden av hverandre. Nettopp disse overraskende elementene gir det lille ekstra i denne boligen.
Majorstuen-rom123-smarte-løsninger-28 w
Grønn velur, oransje pledd og fargerik pute. De dypere kontrastene og aksentene gir mer motstand til vegger som fort kunne blitt for puslete og søte.
Majorstuen-rom123-smarte-løsninger-20 w
All in! Se så lekende lett en gammel lysekrone kombineres med marmorbord fra Gubi, og wirelampen fra Flos.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *