25. november 2021

Skap noe nytt – av det du allerede har

Med Quick Bengalack kan du fornye alt fra treningsutstyr til strikkepinner. Sett av et par timer, og få freshet opp og fargekoordinert alle slags duppedingser.

PYSSEL 2 copy
Denne glassverandaen i familiens sveitserhus var helt nyoppusset og litt tom. På lite budsjett er den innredet med plassbygget og malt benk, sprayet bord, vaser, kommode og lysestaker.

Det finnes ingen grenser for hva som kan sprayes eller males med Quick Bengalack. Finner du frem alt du har som kunne trenge en fornying, og gjør det i samme slengen, tar det heller ikke lange tida. I tillegg får du bonusen av en samlet, harmonisk palett, slik som i dette rommet hvor beige, sort og blått går igjen på alt.

 

Det mest trendy du kan gjøre nå er å male taket i en annen farge enn hvitt. Enten i samme farge som vegger og listverk, eller med en lekker kontrast som her. Er det ikke lekkert?

PYSSEL 8 copy
Understellet på bordet var slitent og avskrapet i lakken. Vi gav det nytt liv med spray i fargen Marineblå blank. På toppen har vi lagt en flisrest, en stor terrazzoflis i 60 x 60 cm. Har du flisrester etter oppussing av kjøkken eller bad til overs, kan de ofte brukes til noe annet. Mindre fliser blir for eksempel fine kjeleunderlag, eller kanskje du kan lage et bord som her.
Bengalack Pyssel (1) copy 2 m kake
Alt kan fornyes - bare se på detaljene i dette bildet. Fra venstre er en stikkontakt og en rusten vektskive blitt sort og fin, minikommoden er blitt blå, vasene i vinduene er freshet opp og fargekoordinert, og pynten på bordet fargelagt i de samme blåtonene for å matche rommet. Veggene er malt i 5917 Vårsnø og legg også merke til taket er malt i 6971 Tåkedis.

Nå kan du male tak, listverk og vegger med samme maling. Butinox Premium Matt er en effektiv kombinasjonsmaling som passer alle rom og den har unike påføringsegenskaper. Den kan brukes på vegg, panel og list og tak.

PYSSEL 10 copy
Sittebenken har fått to strøk med 5917 Vårsnø, i Butinox Panel Dør vindus malingen vår.
PYSSEL 5 copy
Form og tekstur var fin, fargen var matt og utdatert. Vi gav vasen noen spray med Quick Bengalack i fargen Marineblå, og vipps kunne den være med noen år til.
PYSSEL 12 copy
Vaser og telysestaker var fine i formen, men føltes utdaterte i fargen. Vi sprayet dem i nyansene Buzz og Pastellgrå.
PYSSEL 13 copy
Lockdown gav oss muligheten til å tenke nytt, og mange la sin elsk på hjemmetreningen. Gammelt utstyr blir som nytt, her har vi brukt Quick Bengalack rett på rust, i fargen Sort. Bruk gjerne Butinox Husvask & Kraftvask fra Butinox før spraying.
PYSSEL 11 copy
Den lille kommoden huser alt av håndarbeid, og er malt i Quick Bengalack i fargen Dypt vann. Husk at den også kommer på spann i alle farger.
Bengalack Pyssel (1) copy
Voila! Et fargekoordinert, harmonisk og lekkert rom basert på det du allerede har og noen spraybokser. Lykke til!
Tags: KontorStue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *