5. oktober 2017

Small Space Living

Bor du smått og trenger noen tips og triks til å få mest mulig ut av plassen du har? Da har du kommet til riktig sted!

Helge har kjøpt seg en liten studioleilighet som trenger en oppgradering, og noen smarte løsninger. Vi har fått lov til å være med på hele prosessen! Å få bryne seg på små rom er alltid gøy! Her må vi være kreative og finne smarte oppbevaringsløsninger, smarte møbler og ikke minst riktig fargesetting.

Første steg var å finne ut hvilken stil Helge ville like, hvilke farger han kunne tenke seg og kombinasjoner av materialer. Vi laget derfor dette moodboardet, med utgangspunkt i at Helge ønsket seg fargen 5180 Oslo til alkoven sin, og med tanke på størrelsen på leiligheten.

En hems med masse god oppbevaring under var veldig viktig å få på plass, så med i moodboardet har vi satt inn skap og skuffe-modulene som skulle brukes, og et forslag til fargepalett, materialer og møbler. Disse forslagene er ikke endelige, men er smart for å finne stemningen og se helheten før vi setter i gang. Nederst i posten kan du se noen bilder av hvordan leiligheten så ut før vi startet.

Bildene i moodboardet er lånt fra Jotun, IKEA, Luxaflex, Montana, Muuto, Lucie Kaas og Bolia.

 

Her er en skisse på hvordan hemsen var tenkt

 

Når alt grovarbeidet i leiligheten var klart hjalp vi Helge med innredningen. Her satte vi også opp et forslag med dekor og møbler for å få et bilde av hvordan vi så det for oss. så bar det ut på shopping. Det man kommer hjem med er kanskje ikke alltid det man har tenkt, men det å ha en viss idé før handlekurven fylles vil hjelpe deg masse!

 

Nå gleder vi oss til å vise dere det endelige resultatet!

 Handleliste

Grå puter – H&M Home

Velourpute – Kremmerhuset

Hyller – Søstrene Grene

Plante, potte, lysestake, kommode og kurv – IKEA

Bord – Skeidar

Pledd – Bohus

 

Følg med videre, så skal vi vise dere resultatet!

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *