24. januar 2016

Smart oppbevaring på loftstuen!

Til deg som har et loft eller bor i en loftsleilighet: Her er løsningen til supersmart utnyttelse av kronglete steder! Ta i bruk alle kriker og kroker!

Under dette skråtaket er det så lavt at man verken kan stå eller sitte, så hva gjør man med denne plassen? Lager en oppbevaringsplass og lesekrok selvsagt! Innebygde skap rydder opp og skaper masse oppbevaring på ellers ubrukelige steder. Støvsugeren, vinterklær og symaskinen får fint plass her! I dette tilfellet er tilpassede skapdører festet til eksisterende bjelker. Om du ikke har det kan du enkelt sette opp stendere mellom gulv og tak og feste dører i dem.

oppbevaring

lesekrokDen lille lesekroken blir til av seg selv med sidevegger i skapet og en madrass. Vanskeligere er det ikke!

Med nye skap har dette blitt et ryddig loft med plass til en hyggelig tv-stue. Vegger og bjelker er malt Klar Hvit med Butinox Klassisk Silkematt; en super maling når man skal male ulike overflater. Taket er også malt Klar Hvit med Butinox Tak. I denne delen er det også sneket inn litt ekstra oppbevaring. En romslig tv-benk og et stuebord med skuffer skjuler filmer og tegnesakene til barna. Smart!

loft
loftstue

Tags: Stue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *