6. mars 2016

«The return of cosy»

For noen uker tilbake var det Oslo Design Fair på Lillestrøm, og du milde måne så mange herlige farger og materialer vi kan vente oss på interiørfronten!

Under messen fikk vi se tre rom, fra tre ulike stylister hvor de har tolket temaet «The return of cosy». Å se på trendutstillingene var som å gå inn i en godteributikk for første gang. Våren og sommeren bugner av dype og duse farger i ulike nyanser, og et bredt utvalg av materialer.

Om du skulle føle for litt Enkel Fornyelse hjemme vil kanskje våre fargetips ut ifra disse miljøene være nyttig.  Husk at alt kan males! Vegger, møbler, gulv og småting.

 

1. Styling Hege Barnholt.

«Jeg må kunne puste for å kose meg. Da blir det lite farger, rene linjer, rene flater og mye luft. Det er ikke så mange ting, men de som er der skal være fine sammen. Det gir ro, balanse og energi, sier hun.»

trends

trend_farger

                                       Ncs S 3020-G20Y                5639 Dun                        5867 From

   2. Styling Christine Hærra.

«Christine Hærra mener det koselige også har med tid og komfort å gjøre, i tillegg til de riktige tingene.

– Farger og tekstur er også viktig. Tekstiler kommer mer og mer nå, det vil også gjøre interiørene lunere. Duker kommer også etter hvert, forteller hun.»

farge_trenderoslo_design_fair                                    S 1010-G90Y                     5870 Skukkulent                  5868 Hortensia

 

3. Styling av Per Olav Sølvberg.

«Per Olav Sølvberg mener mye av det koselige ligger i tingene.

– Det er de som gjør forskjellen, det handler om minner, ting jeg liker og som har mening for meg, sier han. Men han synes også at farger er en viktig del av helheten. Også her handler det om å finne det som oppleves riktig for en selv.»

trend_2016

duse_farger

                                   Ncs S 2020-G40Y                 Ncs S 2040-Y                        5875 Frost

 

Sitatene er lånt fra ifi.no, les hele saken her.

Tags: Stue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *