30. desember 2020

Tips til rød nyttårsborddekking

Med disse bildene fra et vakkert dekket nyttårsbord ønsker vi alle våre følgere et riktig godt nytt år. Her har du tipsene til å dekke varmt og raust.

Burgunder 2 w
En linduk er alltid et godt utgangspunkt. Sammen med røde bånd og grønne eukalyptusblader setter det stemningen i hele rommet.

Ingen farge forbinder vi mer med jul enn rødt, og nyttår er så definitivt en del av julen. I 2021 søker vi tilbake til nostalgien og det trygge i «slik det en gang var». Heldigvis trenger det ikke oppleves traust og kjedelig av den grunn. Vi har dekket et friskt, raust og nåtidig nyttårsbord.

Burgunder 4
Dekk bordet upretensiøst og avslappet med rufsete linservietter knytt med velurbånd rundt, eller stryk dem og lett dem pent ved siden av tallerkenen. Bruk det du har, du trenger ikke bare ha dyrt finporselen. Her er det brukt dekketallerkener i tre og glass fra Ikea og Lagerhaus.

Et godt tips er å tenke på teksturer, former og materialer når du skal dekke bordet. Blankt porselen mot rustikt treverk, grov lin mot fint porselen og skjørt krystall mot papirpynt gir ofte kontrastene som trengs på bordet.

Burgunder 3
Fire lys skal brenne, for denne lille jord. Se også det vakre fiskebeinsmønstrede gulvet, satt inn med TreStjerner Gulvolje i fargen hvit.
Burgunder 3
Her er det ingen sak å nyte en lengre middag. Små papirpompoms er lett å piffe opp bordet med, og kan brukes igjen og igjen. Grønne eukalyptusblader står gjennom hele julen, og gjør seg godt mot det røde.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle et godt nytt år i 2021. Et år vi går inn i med forventning og med fremtidshåp.

Tags: Stue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *