22. juni 2017

Warm Blush i spisestuen

Og da mener vi i hele spisestuen! Nå er det ikke bare en fondvegg som gjelder, men hele rommet.

Eierne av denne spisestuen er ikke redde for farger, tidligere var spisestuen grønn, men nå var de var klare for en forandring. Spisestuen er innredet moderne, en blanding mellom skandinavisk minimalisme og det eklektiske. Her var det få begrensninger på fargevalget bortsett fra smak, og valget endte derfor på 2856 Warm Blush(NCS 3923-Y74R).

2856 Warm Blush er en vakker farge året rundt. Den er frisk og fin på sommeren, lun på kveldstid og lekker til varme høst-og vinterfarger. Og i denne spisestuen får vi litt av alt! Gulvet er en rødlig valnøtt, sofaen en frisk blå-turkis, stolen i kroken er mørk blå og gulvteppet en blanding av skarpere farger. Dog er ingen ting feil, for her er alle fargene blandet fint og harmonisk sammen til det perfekte eksempel på at Warm Blush er en allsidig farge.

For å få mest ut av fargen er den her malt med Butinox Elegant Matt. Matt maling gir mer dybde i fargene, og er en fin kontrast til halvblanke lister malt med Butinox Panel, Dør & Vindu. Her er lister og tak malt Klassisk Hvit, men andre varmere hvitfarger som 5670 Egghvit (NCS 0502-Y) og 1624 Letthet (0501-Y01R) og også fine dersom man ønsker en mykere overgang.


Legg merke til hvordan fargen på veggen og tregulvet komplimenterer hverandre.

Følg med videre neste uke for mer oppussingsinspirasjon! Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags: KjøkkenStue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *