4. april 2022

Farge i taket – inspirerende fargebruk hos interiørdesigneren

Over skyene er himmelen alltid blå

Hjemmekontoret er Jannicke Valens favorittrom. Her er hennes inspirasjonsunivers i jobben som interiørdesigner.

 

Kontoret, som ligger i første etasje i huset på Nesodden har store vinduer med full utsikt over  sjø og himmel. For å ta opp dette har hun nå malt taket i nyansen 5995 Pastell.

 

Inspirasjonen til fargevalget kom først og fremst fra naturen på utsiden av kontoret, men også fra instagram.

-Jeg hadde lyst på en kald pastellfarge som en kontrast til de mørkere grønne veggene. Jeg elsker at Instagram bobler over av farger, og henter mye inspirasjon fra de danske interiørkontoene, forteller Jannicke.

2
Jannicke bruker kontoret mye etter hun startet opp for seg selv som interiørdesigner. Her jobber hun både med interiørprosjekt og med innholdsproduksjon for kunder. - Jeg elsker å starte dagen her, og blir oppriktig glad av fargene, interiøret, utsikten som møter meg her hver dag, sier Jannicke. På instagram finner du Jannicke under @aimforhappiness.
Aim for happiness (8) kopi
Som de fleste andre tak var også dette hvitt før Jannicke bestemte seg for å gi rommet en makeover. Lampen er fra Design by us, kjøpt hos Milla Boutique. Nyansen i taket heter 5995 PASTELL.
Aim for happiness (13) kopi
Tak omtales ofte som den femte veggen. Velger du en lys nyanse vil det ikke føles som du "får taket i hodet" som mange er redde for. Har du i tillegg store vinduer med mye lysinnslipp ligger alt til rette for å lykkes med et malt tak.

 

Jannicke malte med den nye malingen BUTINOX PREMIUM MATT.

-Den var veldig enkel å male med, sier hun.

 

  • Premium matt maling som gir en ekstra flott fargedybde, perfekt for alle rom.
  • En ekstra vaskbar kombinasjonsmaling, 4-i-1, maling til vegg, panel, list og tak.
  • Har sperrende egenskaper mot vannskjolder, sot, kvist og nikotin
  • Matt

 

Aim for happiness (2)
Rommet er ikke så stort, men har god nok plass til alt av et kontors funksjoner. Liker du veggene? Prøv nyansen 5993 Ny Tid. Teppe er fra Layered, Iris sidebord i speil er kjøpt hos Lunehjem. Blomsterpottene er fra Ferm Living blomsterpotter. Den flotte pulten er produsert av Gubi. Stolen er fra Hay.
Aim for happiness (13)
Jannicke liker å innrede kreativt, samtidig er hun et ordensmenneske som trenger system og orden. Stringsystemet til venstre er en designklassiker som gir nok oppbevaring, samtidig som det gir plass til interiørdetaljer som kan gi inspirasjon.
Aim for happiness (10)
Ta turen innom @aimforhappiness for inspirasjon, eller kanskje trenger du interiørveiledning?
Tags:

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *