16. august 2020

Folkefavoritten – se hvordan Siw endret rommet med maling

Siw Eriksen ønsket å oppdatere stuen til 2020. Ved første strøk kan nyansen Opal føles beskjeden og nøytral, men la deg ikke lure. Opal er en farge som definitivt tilfører det lille ekstra til rommet, og som er lett å innrede rundt.

Siw Eriksen stue (6)
Siw er ikke redd for å innrede med sterkere farger på detaljene i interiøret, noe nyansen 5733 Opal tåler godt.

Nyansen 5733 Opal seiler opp som en av de store favorittene når nordmenn skal pusse opp i 2020. Siw Eriksen ønsket en farge som kunne stå godt til sin nyinnkjøpte grønne hjørnesofa, men fargen skulle ikke være for dominerende. Valget falt på nettopp 5733 Opal, og se hvor godt kombinasjonen står seg.

 

-Resultatet er en rolig harmonisk grønnfarge som luner ned rommet, uten at det blir for mørkt. Den er veldig lett å dekorere og møblere med, og går til mange farger, er dommen fra Siw.

 

Siw ønsket en så matt maling som mulig, og da er det et lett valg. Butinox Elegant Matt er nettopp.. MATT. Og det er jo det vi alle ønsker oss på veggen om dagen. I tillegg er den inneklimavennlig, matt, løsemiddelfri og har minimal lukt. Den matte overflate gir et elegant uttrykk og en fin fargedybde.

 

Malingen er en 3-i-1 kvalitet og kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss, betong, panel og lister.

Siw Eriksen stue (2)
Innred med kunst. Siw har et øye for foto, og mange av hjemmets vegger prydes av fotokunst. Dette er kjøpt på Feel.no.

Grønt og blått er nabofarger i fargesirkelen, og som du ser klinger disse svært godt sammen. Når man skal innrede med grønt står man ganske fritt, for om du ser deg rundt i naturen, fins det ikke noen kombinasjon som ikke ser bra ut sammen med grønt. 5733 Opal er i tillegg en svært dempet og nøytral grønnfarge, en farge du rett og slett ikke kan gå feil med.

 

Tips: Innred rommet med to hovedfarger som ligger nært hverandre i fargesirkelen, så får du et harmonisk rom.

Siw Eriksen stue (4)
Litt herfra og litt derfra. Et hjem skal kunne romme både anerkjente kunstnere og små barnehenders kunstverk. Teakhyllen kjøpte Siw på Finn.no i Trondheim fikk den gjennom en fetter fraktet til Moss. Mannen Frode har pusset og oljet den ned.

Siw er innreder gjerne med et hint av retro elementer, som teakhyllen og den fargerike keramikken. -Når vi flyttet inn i helt nytt hus, ønsket jeg å fylle det med gamle ting med sjel – for å få stemningen lun og personlig, sier hun.

 

5733 Opal vil oppleves litt forskjellig etter hvor i huset den males. I rom hvor lyset treffer godt vil den oppleves frisk og gjør at rommet virker renere og klarere. I mørkere rom vil den være mer nøytral og dus.

Siw Eriksen stue (5) M kake
Grønt og blått er en bombesikker kombinasjon.

Siw kjøpte den mørkegrønne sofaen på Fretex i Moss, og det var kjærlighet ved første blikk. Her er det plass til store deler av familien.

Siw Eriksen stue (7)
Fotokunst av Anna Carin Isaksson.
106004990_275639397209363_7087398040813913988_n
Før: En flott stue, men som manglet den lille siste detaljen.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *